A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Відбувся семінар «Інформування та залучення населення до створення та роботи Центру з надання адміністративних послуг Крупецької сільської ради»

Дата: 25.09.2020 16:13
Кількість переглядів: 7415

Фото без опису

  В приміщенні Крупецької сільської ради відбулась нарада-семінар щодо проведення інформаційних заходів для населення відносно створення та функціонування в Крупецькій ОТГ системи надання адміністративних послуг. Ведучим спікером на заході була регіональний спеціаліст Програми «U-LEAD з Європою» Вікторія Костюк, яка розповіла присутнім про особливості реалізації комунікаційної політики в громаді та проведення інформаційних заходів в ході реалізації проєкту щодо створення належної системи надання адміністративних послуг в Крупецькій ОТГ.

Фото без опису

  На заході були присутні посадові особи місцевого самоврядування, завідувачі клубних установ, бібліотекарі та інші відповідальні за комунікаційну політику особи.

  Крупецька ОТГ бере участь у 4 раунді Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою» в частині створення та модернізації ЦНАП.   Ця Програма передбачає підтримку створення та модернізації до 600 ЦНАП в Україні, включно зі створенням інформаційно-комунікаційної інфраструктури ЦНАП, з метою надання якісних та доступних адмінпослуг для населення. Крупецька ОТГ отримає від Програми в рамках даного проекту інституційну допомогу (навчання персоналу, допомога в роботі з громадянами, інституційний розвиток), матеріально-технічну допомогу (облаштування робочих місць меблями, офісною технікою, ліцензійним програмним забезпеченням), допомогу в розробці дизайну, зонування приміщень ЦНАПу, тощо. «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Напрям з покращення якості надання адміністративних послуг для населення управляється агентством міжнародного співробітництва Sida та реалізується міжнародними організаціями SKL International, eGA та NIRAS Sweden AB.

Фото без опису

  В результаті реалізації проєкту планується створення Центру надання адміністративних послуг в селі Крупець та 6 віддалених робочих місць в селах Боратин, Михайлівка, Ситне, Рідків, Теслугів, Хотин. Це дозволить максимально наблизити можливість отримання адміністративних послуг до громадян і їм не буде необхідності їхати в адміністративний центр для отримання необхідних довідок чи документів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь