A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Святкування Дня закоханих

Дата: 19.02.2018 16:42
Кількість переглядів: 761

Фото без описуСвяткування Дня закоханих

«Я тебе кохаю...». Різні віки, різні мови... все різне. Єдине — кохання. Кохання вогонь і лід, поезія і проза, о, як пісня, без кінця та краю, що лине над безкрайніми степами, як біг струмка, як грім і блискавиця, як зірка, що вражає сміливця красою й простотою водночас. Кохання — все, що було, буде… Воно зігріває вас у свята й будні.

Любов – безмежний чудовий дар, що дав Творець своєму створінню. Любов – це жертва,і серця дар, і райський спокій у терпінні.

Щороку  14 лютого у всьому світі відзначають День  закоханих. І хоча для українців це свято нове, втім уже багатьом полюбилося. День  Валентина, це ще один привід закоханим парам  обмінятися подарунками, квітами, « валентинками » і звичайно ж поцілунками. І попри те , що в кожній країні святкують його по-різному, всіх об’єднує дещо спільне – це нагода вкотре сказати про свої почуття.

Фото без опису14 лютого в кафе с. Крупець відбулося  святкування Дня закоханих, у якому взяла участь молодь села. Директор будинку культури  ознайомила усіх присутніх з історією свята : про велику любов молодого священика Валентина та дочки наглядача тюрми  Джулії. Хоча це романтичне кохання  і закінчилося  трагічно, проте з того часу,             з 469 року, Валентина зарахували до лику святих, і признали покровителем усіх закоханих. Також , Марія Анатоліївна розповіла усім присутнім про те, як святкують День Валентина у інших країнах світу.

З-поміж усіх присутніх, методом жеребкування  вибрали пари , які брали участь у конкурсах : « Снайпер», « Інтелектуальний поєдинок», « Люблю – не люблю »,              « Поворожи мені,  Валентин»  та багатьох інших.  Переможці конкурсів   Мирослава і Михайло ,   Оксана та  Іван  отримали заохочуючі  призи.

Бережіть кохання ! Не спішіть у коханні.  Перевіряйте глибину і міцність почуттів. Чи дійсно ви кохаєте, чи це тільки захоплення? Якщо кохання справжнє, то чисті, доброчесні стосунки зроблять його ще глибшим. Л. М. Толстой говорив, що все приходить вчасно до тих, хто вміє чекати. Потрібно навчитися чекати кохання .

М. А.  Кундеус

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь