A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Два нових шкільних автобуси отримали заклади освіти Крупецької об’єднаної територіальної громади

Дата: 18.10.2017 16:41
Кількість переглядів: 919

Два нових шкільних автобуси отримали заклади освіти Крупецької об’єднаної територіальної громади

17 жовтня 2017 року о 10.30 в Крупецькій загальноосвітній школі I-III ступенів Радивилівського району Рівненської області Крупецької об’єднаної територіальної громади за участю сільського голови Мошкуна Віталія Володимировича, начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Сови Миколи Миколайовича та педагогічного складу навчального закладу, було передано ключ  від нового шкільного автобуса директору школи Приступі Олександру Миколайовичу для перевезення учнів та вчителів навчального закладу.

 

Такий же шкільний автобус було передано Ситненській загальноосвітній школі I-III ступенів. «Ми зробили ще один крок до того, аби діти Крупецької громади мали належні умови зручності для здобуття освіти в сучасних умовах життя. Ці  європейські стандарти відповідають реформам  освіти і все має починатися зі створення комфорту перебування учнів і вчителів», - зазначив сільський голова Мошкун В.В.

Представник духовенства УПЦ Київського патріархату, настоятель Свято-Михайлівської парафії с. Срібне отець Олег (Бабак Олег Володимирович) провів процедуру освячення шкільних автобусів. Уже на наступний день шкільні автобуси розпочали  здійснювати підвіз учнів.

Автобуси, які надійшли у Крупецьку громаду, спеціалізовані для перевезення школярів різного віку. Автобуси шкільні АС-Р 4234 «Мрія» виготовлені за спеціальним Державним стандартом України для виробництва шкільних автобусів. Автобус має 31 місце для сидіння, автономну систему обігріву салону, систему сигнального виклику з салону до водія та систему внутрішнього оповіщення. Кожне пасажирське місце обладнане пасами безпеки, в наявності є система блокування дверей під час руху автомобіля.

Після урочистого вручення ключів від шкільних автобусів з нагоди відзначенням Дня захисника України та з метою вшанування бойового подвигу, самовідданості громадян, які присвятили своє життя служінню українському народові, посилення суспільної уваги та турботи про захисників рідної землі, т.в.о. військового комісара Радивилівського районного військового комісаріату підполковник Воробей С.А. та працівник військового комісаріату Атрасевич В.М. вручили відзнаку Президента України «За участь в антитерористичній операції» відповідно до Указу Президента України від 17 лютого 2016 року № 53/2016  мешканцю села Срібне Гулі Ярославу Миколайовичу, учаснику антитерористичної операції в Донецькій, Луганській областях.

Пишаємося такими односельчанами!

Виконавчий комітет Крупецької сільської ради

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь