Пошук

Візит народного депутата Олександра Дехтярчука

Дата: 27.04.2017 16:04
Кількість переглядів: 1000

Фото без описуВізит народного депутата Олександра Дехтярчука

   26 квітня із робочим візитом на території Крупецької ОТГ Радивилівського району побував народний депутат Олександр Дехтярчук. В ході візиту нардеп в супроводі сільського голови Віталія Мошкуна зустрівся із трудовими колективами Крупецької, Срібненської, Довгалівської загальноосвітніх навчальних закладів та колективом дошкільного навчального закладу «Сонечко» села Крупець. Народний обранець прозвітував за результати своєї роботи у 2016 році, надав роз’яснювальну інформацію щодо реалізації ініціатив Президента та Уряду в сферах децентралізації, реформування місцевого самоврядування, освіти, охорони здоров’я та соціального захисту.

Крім того, депутат обговорив перспективи участі об'єктів соціальної інфраструктури Крупецької сільської ради у проектах Державного фонду регіонального розвитку. Олександр Дехтярчук подякував виконкому Крупецької ОТГ за якісну підготовку проектних пропозицій та документації з капітальних ремонтів об'єктів соціальної сфери, наголосивши на тому, що йому приємно співпрацювати з професійними представниками місцевого самоврядування для спільно вирішення питань соціально-гуманітарного характеру.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь