A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Година щирих радощів переможців ФК «Крупець»

Дата: 11.12.2017 16:04
Кількість переглядів: 982

Фото без описуГодина щирих радощів переможців ФК «Крупець»

10 грудня шанувальники найпопулярнішої гри у світі відзначають Всесвітній день футболу. Організація Об'єднаних Націй ухвалила рішення про появу свята у зв'язку з постійно зростаючим інтересом людей різного віку й різних національностей до цієї захоплюючої гри.

Недільний день 10 грудня зібрав у актовій залі школи села Крупець чималу кількість глядачів – вболівальників ФК «Крупець», які прийшли, щоб привітати своїх улюбленців з дуже вагомим досягненням в історії клубу – перемогою у відкритому чемпіонаті Дубенського району з футболу.

Улюблена гра й одночасно спільне захоплення нашої громади – футбол. Коли в селі відбувається футбольний матч, байдужих нема: хто на стадіоні, хто «на телефоні» підтримує своїх спортсменів. Це їхні друзі та товариші, брати й сестри, батьки, сусіди. А якщо хлопці грають на виїзді, за ними завжди їде немала команда уболівальників, які по-справжньому підтримують футболістів.

Наші футболісти справедливо є справжніми кумирами серед односельців. У команді зібралися різні за віком, характерами, уподобаннями, інтересами юнаки, всіх їх об’єднала єдина пристрасть – любов до футболу. Саме це допомагає їм розуміти один одного, підтримувати, взаємодіяти злагоджено і результативно. 

Фото без описуЦього сезону наша команда стала повноцінним учасником та переможцем відкритого чемпіонату Дубенського району з футболу, подарувавши своїм чисельним уболівальникам, яких у нашій громаді ніколи не бракувало, багато радісних і незабутніх поєдинків. Перемоги були нелегкі, що вимагали максимальної концентрації сил та повної самовіддачі всіх гравців, з чим наша команда справилася «на відмінно».

Урочисту частину свята відкрив голова  Дубенської районної федерації футболу, голова фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Кириченко Олександр   Васильович.

Почесну місію вручення нагород було надано голові  Дубенської райдержадміністрації  Парфенюку  Юрію Васильовичу , його заступнику Іщуку Володимиру Сергійовичу та голові районної ради міста Дубно Козаку Олександру Володимировичу, завдяки яким колекція футбольної команди поповнилася ще й чемпіонськими медалями та призами гравцям за найкращі індивідуальні досягнення.

Кращим бомбардиром ФК «Крупець» став нападник клубу Мар’ян  Кусак, а Тарас Феленюк визнаний кращим гравцем команди.

Багато добрих, приємних і, головне, заслужених слів було сказано цього дня на адресу винуватців торжества.

Фото без описуСільський голова Віталій Мошкун висловив подяку футбольній  команді «Крупець» за високі спортивні досягнення та відзначив гравців. Переможці отримали у подарунок грошову винагороду від директора агрокорпорації «Крупець», яка була вручена його заступником Василем Хомяком. Це справді люди з великої літери, які дбають не тільки про власні інтереси, але й про майбутнє нашої громади, його спортивної слави. Маючи таку підтримку, команда виправдовує наші сподівання сповна. І ми знову надіємося на нові перемоги.

Свято завершилося яскравим концертом, який підготувала директор БК с.Крупець Марія Кундеус та вихованці позашкільного закладу дитячої та юнацької творчості «Креатив» на чолі з директором Богданою Бабак.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь