A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у зв'язку з поширенням на території Радивилівського району Рівненської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2

Дата: 14.08.2020 14:59
Кількість переглядів: 3517

УКРАЇНА

радивилівська районна державна адміністрація

РІВНЕНСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

Керівник робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації у зв'язку з поширенням на території Радивилівського району Рівненської області гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2

 

12 серпня 2020 року                                                                                           № 46

 

Про введення додаткових обмежувальних

заходів щодо недопущення поширенням

коронавірусної хвороби COVID-19,

спричиненою коронавірусом SARS-CоV-2

на території Радивилівського району

 

Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 (зі змінами),   розпорядження голови районної державної адміністрації від 01.04.2020 № 79 «Про функціонування Радивилівської ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Рівненської області в режимі надзвичайної ситуації» з урахуванням вимог розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації природного характеру державного рівня, пов’язаної із поширенням коронавірусної хвороби COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CоV-2:

 

  1.   Радивилівському районному лабораторному відділенню Млинівського міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України», КНП «Радивилівський районний центр ПМСД» Радивилівської районної ради, Радивилівському  районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, Радивилівському ВП Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області,  виконавчим комітетам Радивилівської  міської та Бугаївської, Крупецької і Козинської сільських рад:  

 1.1. Провести епідеміологічне розслідування по  новим виявленим випадкам  інфікування виявленого 12 та 13 серпня 2020 року та визначити коло осіб, з якими контактували особи із захворюванням на гостру респіраторну хворобу СОVID-19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2.

         1.2. Зобов’язати встановлених осіб   перебувати в самоізоляції протягом 14 днів.

        1.3.  Перевіряти режим самоізоляції осіб, які контактували з хворими та взяти під контроль стан виконання відповідних ізоляційних заходів громадянами.

         1.4.  Громадян які порушують режим самоізоляції чи виконання інших вимог   карантинних заходів притягувати до відповідальності.

Термін: негайно

   

 1.5. Здійснювати оповіщення населення на підвідомчій території через веб-ресурси, ЗМІ, щодо дотримання вимог карантину, виконання профілактичних, протиепідемічних  заходів.

Термін: постійно

 

  1.  Радивилівському районному лабораторному відділенню Млинівського міжрайонного відділу ДУ «Рівненський обласний лабораторний центр МОЗ України», Радивилівському районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області, виконавчим комітетам Радивилівської  міської та Бугаївської, Крупецької і Козинської сільських рад провести дезінфекцію приміщень та місць,  де проживають та перебували інфіковані особи. 

                                                                                                                   Термін: негайно

 

           3. Власникам магазинів та інших торгових точок  розташованих на території  сіл Крупець, Боратин, Лев’ятин, Балки, Опарипси, Карпилівка, Іващуки, Пустоівання у зв’язку з    відвідуванням інфікованими особами магазинів та інших торгових точок припинити їх роботу з 08:00 год. 13.08.2020 до 14:00 год. 13.08.2020 року. Провести посилені протиепідемічні та дезінфекційні заходи спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

 

 Термін: негайно

 

           4. Власникам магазинів:  ФОП Лисак, «Крупецьагроптиця», «Наш Край», «Асорті»  розташованих на території  міста Радивилів у зв’язку з    відвідуванням інфікованими особами магазинів  припинити їх роботу з 15:00 год. 13.08.2020 до 08:00 год. 14.08.2020 року. Провести посилені протиепідемічні та дезінфекційні заходи спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

 Термін: негайно

 

           5. Керівнику ринку «Новий» міста Радивилів у зв’язку з  відвідуванням інфікованими особами ринку припинити  його роботу  з    15:00 год. 13.08.2020 до 08:00 год. 14.07.2020 року. Провести спільно з Радивилівським  районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області посилені протиепідемічні та додаткові дезінфекційні заходи спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

                                                                                                                   Термін: негайно

            

 

 

           6. Керівникам усіх аптек Радивилівського району, у зв’язку з   із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 та врахуванням епідемічної ситуації в районі  ввести в графіки роботи аптек обов’язкові технічні перерви для проведення додаткових, щоденних дезінфекційних заходів спрямованих на запобігання поширенню коронавірусної хвороби.

 Термін: негайно

 

           7. Центру обслуговування платників Радивилівської ДПІ Дубенського управління Головного управління ДФС у Рівненській області:

           7.1. Провести посилені протиепідемічні та дезінфекційні заходи спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19 в центрі.  

  7.2. Забезпечити самоізоляцію працівників  які контактували з інфікованою особою.

Термін: негайно

 

           8. Генеральному директору КНП «Радивилівська районна лікарня» Радивилівської районної ради Рівненської області провести посилені дезінфекційні заходи в усіх приміщеннях закладу, особливо де перебували інфіковані особи.

                                                                                                                     Термін: негайно

 

           8. Керівнику підприємства ТОВ  «Радивилівмолоко»:

           8.1. Спільно з Радивилівським  районним управлінням ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області провести посилені протиепідемічні та дезінфекційні заходи в службових та виробничих приміщеннях де перебували інфіковані особи спрямовані на запобігання поширенню коронавірусної хвороби COVID-19.

           8.2. Забезпечити самоізоляцію працівників  які контактували з інфікованими особами.

           8.3. Посилити санітарно-гігієнічний та дезінфекційний режим виробничих і офісних приміщень, контрольно-пропускного пункту, а також автотранспорту.

           8.4. Заборонити допуск до роботи працівників  з ознаками респіраторних захворювань.   

                                                                                                                   Термін: негайно

 

           9. Виконавчим комітетам  Радивилівської  міської та Бугаївської, Крупецької і Козинської сільських рад забезпечити виконання вимог цього розпорядження шляхом його доведення  до керівників  суб’єктів господарювання, що здійснюють торгівельну  та іншу діяльність незалежно від форми власності. 

 

Термін: негайно

 

           10. Радивилівському ВП Дубенського відділу поліції ГУНП в Рівненській області, Радивилівському районному управлінню ГУ Держпродспоживслужби в Рівненській області:

10.1. Посилити контроль за дотриманням населенням протиепідемічних заходів на період карантину у  громадському транспорті, магазинах та закладах громадського харчування.

10.2. Посилити контроль за проведенням дезінфекційних заходів в організаціях, установах та підприємствах, у жилих, виробничих, навчальних, санітарно-побутових та інших приміщеннях, будівлях і спорудах, де виявлені випадки інфікування COVID-19 або перебували інфіковані особи.

           10.3. Забезпечити в межах компетенції контролю за дотриманням режиму карантину та виконання цього розпорядження.

           10.4. Винних в порушенні карантинних заходів та режиму самоізоляції притягувати до відповідальності.

                                                                                                                Термін: постійно

 

           11. Інформацію про виконання цього розпорядження надати до районного штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації на електронну пошту: (e-mail: radyvns2020@gmail.com)   у найкоротший термін.

 

 

Керівник робіт                                                                              Володимир СТАСЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь