Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Оголошення до відома мешканців Крупецької об’єднаної територіальної громади

Дата: 05.05.2020 10:48
Кількість переглядів: 1004

 

Фото без опису

В Україні продовжує набирати оберти коронавірусна інфекція СOVID-19. З кожним днем росте кількість жертв, яких забрала ця страшна недуга. Торкнулася пандемія і Радивилівського району, адже один із померлих – мешканець  м. Радивилова.

На сьогоднішній день у Крупецькій ОТГ офіційно підтверджено два випадки захворювання на коронавірусну інфекцію СOVID-19.

За прогнозами уряду на початку травня очікується пік захворювання на коронавірусну хворобу.

04 травня Кабінет Міністрів України ухвалив рішення про продовження загальнодержавного карантину до 22 травня 2020 року. Однак з 11 травня нас чекають деякі послаблення карантинних обмежень.

Серед запланованих послаблень є наступні: відкриття парків, скверів, зон відпочинку, перукарень, салонів краси, літніх майданчиків кафе і ресторанів. Також Уряд розглядає можливість дозволити роботу закладів громадського харчування на виніс, оптову і роздрібну торгівлю непродовольчими товарами (окрім зон розваг та фудкортів у ТРЦ); роботу закладів побутового обслуговування, музеїв, бібліотек, а також тренування спортивних команд на закритих базах тощо.

Послаблення карантинних обмежень будуть відбуватися за умови дотримання суворих протиепідемічних та санітарних критеріїв.

Однак, Міністерство охорони здоров’я України постійно триматиме ситуацію під контролем і у разі її погіршення буде ініціювати повернення обмежень.

 

Звертаюся до мешканців Крупецької громади із проханням відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких. При перших симптомах гострого вірусного захворювання – терміново звертайтеся до свого сімейного лікаря.

Для убезпечення від захворювання на коронавірусну інфекцію СOVID-19, прошу вас без нагальної потреби не з’являтися у громадських місцях, уникати звернення в державні установи, де можливе масове скупчення людей, а також ретельно дотримуватись правил особистої гігієни.

Пам’ятайте! Лише відповідальне і дбайливе ставлення до свого здоров’я та один до одного, чітке дотримання рекомендацій МОЗ України щодо запобігання інфекційних хвороб, дасть змогу нашій державі та Крупецькій  громаді зокрема швидше побороти пандемію коронавірусу СOVID-19.

Бережіть себе і своїх близьких! Будьте здорові!

 

З повагою

Сільський голова

Віталій МОШКУН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь