A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Новорічне святкування до Дня людей похилого віку та осіб з інвалідністю «Різдвяні зустрічі»

Дата: 21.01.2020 10:54
Кількість переглядів: 1431

   Різдво Христове – велике християнське свято, день Народження Ісуса Христа. Це радісне, світле і прекрасне свято, відоме усім нам ще із дитинства. Здавна його прийнято відзначати у сімейному колі, разом із найближчими та найдорожчими серцю людьми.

   Різдвяна пора – особливий, сповнений магією та дивами час. Саме у такі вечори,  кожен із нас так чекає на казку та диво, хоча у буденній метушні ми зовсім забули, а подекуди і взагалі, перестали вірити у них. Саме тому так важливо пам’ятати, що віра – найголовніше, що може бути. Особливо коли мова йде про збереження традицій, коли ми можемо об’єднатися та всі разом у вірі йти за світлом.

   Саме тому, 16 січня 2020 року,  в приміщенні  Крупецької сільської ради  відбулося традиційне новорічне святкування до Дня  людей похилого віку та осіб з інвалідністю «Різдвяні зустрічі». Запрошені мали змогу послухати зворушливі традиційні українські колядки, щедрівки, віншування у виконанні вихованців Крупецького центру дитячої та юнацької творчості «Креатив», колективу жіночого аматорського ансамблю «Чарівниця» будинку культури села Крупець, жіночого вокального ансамблю «Вербиченька» клубу села Михайлівка, жіночого вокального ансамблю «Марічка» клубу села Баранне та солістка клубу Гайки-Ситенські Діана Трачук.

   Також варто зазначити, що усі присутні на святі мали змогу заспівати відомих українських колядок, щедрівок. По завершенню тематичного свята завдяки спеціалістам та працівникам Центру з надання соціальних послуг Крупецької сільської ради, гостей пригощали запашним чаєм, смачним печивом, фруктами та дарували щирі усмішки.

  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь