A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

П'ята річниця світлої пам'яті воїна АТО Крохмаля Назара Івановича

Дата: 07.11.2019 11:24
Кількість переглядів: 708

Горить свіча і пам'яті сльоза,

Додолу з неї краплями стікає,

Земля ридає, плачуть небеса,

П’ята річниця смерті

героя  сьогодні минає.

 

 

   У ці листопадові дні односельці, родина, друзі з сумом згадують жителя села Михайлівка, випускника Михайлівської ЗОШ  Крохмаля Назара Івановича.

Фото без опису

   Назар Крохмаль 30 жовтня 2013 року вступив на військову службу за контрактом. З серпня 2014 року юнак служив в зоні АТО, був снайпером Львівської 80-ї окремої високомобільної десантної бригади сухопутних військ. Загинув 6 листопада 2014 року в районі смт. Нижнє Попаснянського району Луганської області. Жив  він непримітно у мирному житті, а відійшов  у дзвонах слави праведним героєм. Ми зустрічали його, стоячи на колінах, у скорботі непоправної втрати. Сьогодні його день – День  пам’яті…

Фото без опису

      Схилити голови перед світлою пам’ятю героя зібралися у приміщенні Михайлівської школи учні, вчителі, родина, односельці, сільський голова Віталій Мошкун та працівники Крупецької сільської ради, представники Радивилівської районної ради, районної державної адміністрації, Радивилівського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, військові побратими Назара. 

Фото без опису

         Нерідко в небесній височині можна побачити, як раптово, немов одірвавшись, падає зоря і згорає блискавично, не встигнувши долетіти до землі. Падаюча зірка – це раптово обірване чиєсь життя. Так і зірка Назара спалахнула на небокраї, так і не доспівавши, не долюбивши…

Фото без опису

      Земля тобі пухом, герою! Та ніщо не зменшить біль утрати для матері,  батька, рідних. В жалобі в цей день схиляємо голови і ми, молимось за душі убієнних. Просимо Бога, щоб пам’ять всіх убитих згуртувала нас, живих, дала силу і волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Фото без опису

     Хай горить свіча пам’яті. А світло цієї свічки хай буде даниною тим, хто навічно пішов від нас, хто заради торжества справедливості жертвував найдорожчим. Вони повинні жити у нашій пам’яті.

         Ти, Назаре, не гасни, нам весь час світи

Ясним вогнем, на промінь сонця схожим.

І віримо, що Ти серед святих

Перебуваєш там у Царстві Божім.

          Найкращі з кращих падають від куль, грудьми своїми землю прикривають, сумним набатом в селах і містах звучать слова «Герої не вмирають!»

       Разом із родиною Назара, його бойовими побратимами, односельцями сумують усі, кому не байдужа доля нашої країни, майбутнє дітей і онуків. Пам'ять про Назара Крохмаля, який поклав життя за мирне небо над нашою головою, завжди буде жити в наших серцях.

         Царство Небесне герою!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь