A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

В Крупецькій ОТГ відбулась нарада щодо створення ЦНАПу в рамках реалізації 4 фази проекту U-LEAD з Європою

Дата: 13.09.2019 14:26
Кількість переглядів: 526

 

   В приміщенні сільської ради відбулась нарада щодо створення ЦНАПу в Крупецькій ОТГ в рамках реалізації 4 фази проекту U-LEAD з Європою. В нараді взяли участь запрошені регіональні спеціалісти напряму з покращення якості надання адміністративних послуг населенню Програми «U-LEAD з Європою», керівництво Крупецької громади, в.о.  старост Крупецької громади, голови Рідківської, Теслугівської, Хотинської сільських рад, інші посадові особи.

Фото без опису

   Спеціаліст Програми Ігор Бригілевич проінформував учасників наради про особливості реалізації Програми, дав відповіді на запитання. В ході дискусії було узгоджено подальший план дій щодо реалізації проекту. Наступним етапом реалізації Проекту є розробка технічних завдань для створення ЦНАПу в с.Крупець та віддалених робочих місць в старостатах, підготовка відповідної нормативно-правової документації, доведення приміщень до встановлених вимог та проведення ремонтних робіт.

Фото без опису

   Крупецька ОТГ пройшла конкурсний відбір учасників 4 Фази Впровадження напряму з покращення якості надання адміністративних послуг для населення Програми «U-LEAD з Європою».

   Ця Програма до 2020 року передбачає підтримку створення та модернізації до 600 ЦНАП в Україні, включно зі створенням інформаційно-комунікаційної інфраструктури ЦНАП, з метою надання якісних та доступних адмінпослуг для населення.

   Крупецька ОТГ отримає від Програми в рамках даного проекту інституційну допомогу (навчання персоналу, допомога в роботі з громадянами,, інституційний розвиток), матеріально-технічну допомогу (облаштування робочих місць меблями, офісною технікою, ліцензійним програмним забезпеченням), допомогу в розробці дизайну, зонування приміщень ЦНАПу, тощо.

    «U-LEAD з Європою» є міжнародною програмою, яка фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Фото без опису

   Напрям з покращення якості надання адміністративних послуг для населення управляється агентством міжнародного співробітництва Sida та реалізується міжнародними організаціями SKL International, eGA та NIRAS Sweden AB.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь