A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

В селі Крупець відбувся четвертий захід проекту «ПУЛЬС»

Дата: 27.08.2019 17:10
Кількість переглядів: 590

 

23 серпня 2019 року під час проведення урочистостей з нагоди Дня Державного Прапора України, відбувся 4-й захід проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

Фото без опису

Інформаційний захід відбувся в форматі мобільного консультаційного пункту, який був розміщений в с.Крупець біля адмінбудівлі сільської ради Крупецької ОТГ.

Фото без опису

Усі бажаючі отримали інформаційні матеріали щодо реформи децентралізації в Україні, зокрема, щодо структури та повноважень органів та посадових осіб об’єднаної територіальної громади, досягнення та історії успіху передових громад України, ідеї та практики розвитку громад, роз’яснень щодо нових можливостей та інструментів, які дає реформа децентралізації,  – громадський бюджет (бюджет участі), консультаційно-дорадчий орган при сільській раді «Молодіжна громадська рада», інструментарій для боротьби із корупцією тощо.

Фото без опису

Всеукраїнський проект "Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні" (ПУЛЬС) реалізується Асоціацією міст України (АМУ) в партнерстві з Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів IREX в Україні за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Фото без опису

Проект (ПУЛЬС) покликаний сприяти налагодженню комунікації між владою, жителями громади та іншими зацікавленими сторонами щодо обговорення важливих питань розвитку громади, інформування жителів громади про цілі та успіхи реформи децентралізації в Україні.

Фото без опису

Організаторами та виконавцями даного заходу в Крупецькій ОТГ є ГО «Сяйво» спільно із публічно-шкільною бібліотекою с.Михайлівка.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь