A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Світла пам’ять Твердохліб Любові Савівній

Дата: 18.07.2019 09:58
Кількість переглядів: 1941

Фото без опису

 

  На 74 році життя відійшла у вічність колишня сільський голова Михайлівської сільської ради ( 2006 – 2010 рр.),  депутат Крупецької сільської ради об’єднаної територіальної громади восьмого скликання – Твердохліб Любов Савівна.

  Народилася Любов Савівна 7 червня 1946 року в с. Жалин Костопільського  району Рівненської області. Після закінчення восьми класів Жалинської ЗОШ навчалася у Дубенському СПТУ за фахом «майстер-будівельник». У 1963 році закінчила навчання відповідного закладу.  У цей період вона зустріла свою долю, і в 1965 році одружилася з  військовослужбовцем  Твердохлібом Іваном Михайловичем, який був  родом із села Засув  Радивилівського району Рівненської області. У подружжя   народилося  двоє дітей: син Михайло та дочка Жанна.

  Любов Савівна пройшла великий трудовий шлях.  З 1965 по 1967 рік працювала в дитячому садочку «Сонечко» с.Михайлівка. Далі в колгоспі «Радянська Україна» перебувала на посадах: бригадира  рільничої  бригади,  обліковця ферми.  У 1979 році  сім’я переїхала проживати  до міста Дубно, де  з 1979 по 2000 рік працювала на  місцевому м’ясокомбінаті. У 2000 році звільнилася з роботи у зв’язку з виходом на пенсію.  В 2004 році  була прийнята  на роботу відповідальним працівником  по будівництву  газопроводу  в СВГ «Вільна Україна». Незважаючи на пенсійний вік,  у 2006 році Любов Савівну місцева громада обирає  сільським голови Михайлівської сільської ради. Перебуваючи на посаді керівника громади, вона була мудрою та неординарною людиною, ніколи не забувала про проблеми тих, хто поруч.

  За період роботи на займаній посаді зробила багато добрих справ для  поліпшення життя  та добробуту громади:  в с.Михайлівка відкрився та запрацював  дитячий садочок, збережено навчальний заклад та відкрито шкільну їдальню. Завдяки наполегливості, старанню Любові Савівни,  вдалося перенести залізничну зупинку в зручне для пасажирів місце,  як для жителів громади, так і для  мешканців навколишніх сіл.

Жінка з великим і чуйним серцем  взялася і за таку важку проблему, як проведення газопроводу в селі Засув.  В час фінансової скрути їй неодноразово  приходилося  відвідувати кабінети чиновників, щоб здійснилася мрія односельчан.  

  Після того, як у селі  Засув загорівся голубий вогник, у Любові Савівни виникла нова ідея  будівництва каплиці,  де  на даний час постійно звершуються  богослужіння та зростає людська духовність. 

Не стало людини щедрої душі і великого серця. Такі життєлюби народжуються і живуть для того, щоб майбутнє покоління  відчувало  радість життя…

  Висловлюємо щирі співчуття  дітям та всій родині покійної. Поділяємо Ваше горе і розуміємо гіркоту втрати.  Нехай милосердний Господь дарує душі покійної Царство Небесне та вічний спокій.

                                                                                          

         З сумом і жалем непоправної

                                                                                                  втрати  Крупецька сільська рада ОТГ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь