A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

29 травня у актовій залі опорного закладу «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» у переддень Міжнародного захисту дітей відбулася престижна подія учнівської молоді «Золоті зернини Крупецької родини»

Дата: 30.05.2019 17:41
Кількість переглядів: 704

 

    29 травня урочиста зала опорного закладу «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Крупецької сільської ради наповнилась теплом дитячих усмішок, світлом їх ясних очей, бо саме у переддень  Міжнародного захисту дітей тут відбулася найпрестижніша подія учнівської молоді «Золоті зернини Крупецької родини». Це свято  можна по-справжньому назвати «Олімпом» піднесення почуттів, «Еверестом» накалу,  адже немає більшої  насолоди,  ніж збирати золоті розсипи дитячих досягнень.

    Нагородження юних талантів проходило у рамках творчого звіту комунального позашкільного навчального закладу Центр дитячої та юнацької творчості  «Креатив» Крупецької сільської ради.

 Свято талантів не було б таким урочистим і захоплюючим, якби не юні аматори сцени, адже музичні вітання вихованців позашкільного закладу стали  окрасою заходу, додаючи йому особливого шарму.

    Приємно, що радість за молоду еліту крупеччини розділили люди, які повсякчас дбають про творчих та інтелектуально обдарованих дітей, ті люди, для кого ініціативність, цілеспрямованість, вміння не залишатися осторонь проблем молоді та освіти не просто слова, а стиль щоденної роботи: секретар Крупецької сільської ради Раїса Хомяк, керуюча справами виконавчого комітету Крупецької сільської ради Ольга Яковлєва, представник агрокорпорації «Крупець» Олександр Бохонко, помічник народного депутата України Олександра Дехтярчука Андрій Пахолок.

   

    Гості теплими словами та щирими побажаннями вітали учнів, які у  нелегких випробуваннях здобули перемогу, зробивши крок назустріч своєму омріяному майбутньому, утвердили невтомну працю своїх наставників вчителів, співавторів успіху.

    Славна наша громада юними талантами, адже школярі, долаючи сходинки до інтелектуального «Олімпу», досягли його вершини, виборовши перемоги у Всеукраїнських учнівських олімпіадах обласного та районного рівнів, обласному турнірі юних правознавців; Міжнародному мовно-літературному конкурсі імені Тараса Шевченка,  Міжнародному конкурсі з української мови імені Петра Яцика, Всеукраїнському конкурсі учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої»; конкурсах національного, регіонального та районного рівнів за напрямками позашкільної освіти.

Винуватців торжества було нагороджено грошовою винагородою від народного депутата Олександра Дехтярчука, агрокорпорації «Крупець», грамотами, подяками та сертифікатами на отримання грошової винагороди  від відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту, які урочисто вручали Раїса Хомяк і Микола Сова. 

    Заслуговує особливої уваги те, що поряд із сільським головою Віталієм Мошкуном, членами виконкому сільської ради, представниками депутатського корпусу високі учнівські досягнення ось уже другий рік поспіль стимулювали керівники агрокорпорації «Крупець», ТзОВ «Радивилівмолоко», групи компаній «ВІТАГРО».

    Миті нагородження повсякчас супроводжувалися оплесками залу, які були адресовані не лише зіркам таланту, але й тим, хто запалює зірки, та робить їх незгасними – вчителям і наставникам.

Адже піднятися на вершину «Олімпу» допомогли обдарованим дітям не лише особистісні якості, жага знань,  і наполегливість, а також постійна допомога і підтримка справжніх фахівців своєї справи, натхненних педагогів. Цього дня їм також адресували слова щирої поваги за сумлінну працю на просвітницькій ниві, за примноження інтелектуального потенціалу Крупецької землі, педагогічну майстерність і щедрість душі.

    На завершення дійства ведучі, учні опорного закладу «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів»  Оксана Бабак і Микола Дузінський, висловили надію на те, що зустріч на святі «Золоті зернини Крупецької родини» запалить нові яскраві сузір’я талантів і горизонти зоряних обріїв крупеччини розширяться.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь