A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

На шляху до нових перемог

Дата: 11.04.2019 14:19
Кількість переглядів: 617

 

06 квітня Юлія Сова і Юліанія Мамчур, учні 10 класу опорного закладу «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Крупецької сільської ради,   взяли участь у І етапі конкурсу  «Інтелектуальний Тріатлон», приуроченому 15-річчю вступу Польщі до Європейського Союзу» та організованому за ініціативи  Генерального Консульства Республіки Польща, який проходив на базі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти з метою популяризації вивчення польської мови, культури і сучасної історії Польщі у складі Європейського Союзу. 

Приємно констатувати той факт, що Юлія Сова, переможниця І етапу конкурсу, братиме  участь у ІІ етапі конкурсу, що відбудеться  13 квітня у місті Луцьку.

Варто зазначити, що Юлія – неодноразова переможниця районного та обласного етапів Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови, учасниця національного рівня цих інтелектуальних змагань.

Тож побажаємо Юлії успіхів у демонстрації ораторського мистецтва у промові, що стосуватиметься знання Республіки, та буде представлена польською мовою.

Сподіваємось, що любов до польської мови, нелегка наполеглива праця над собою, бажання  до самовдосконалення стануть запорукою нової перемоги учениці.

Окрім цього, заслуговує на увагу те, що адміністрація опорного закладу «Крупецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Крупецької сільської ради робить вагомі кроки на шляху до налагодження тісної співпраці зі школами Республіки Польща. Зокрема, опорним закладом та школою у польському місті Радомськ виконано спільний проект, ініціаторами і організаторами якого є Руслана Мамчур, заступник директора з навчально-виховної роботи, і Тетяна Мамчур, вчитель англійської мови закладу.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь