A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Шановні громадяни!

Дата: 11.12.2018 16:09
Кількість переглядів: 752

Фото без описуШановні громадяни!

       Серед питань, пов’язаних з охороною довкілля, одним із найважливіших є питання поводження з побутовими відходами. Дана проблема має господарський і природоохоронний аспекти. Саме сміття, особливо для приватного сектора, - це проблема з проблем. Не секрет, що є жителі, які не переймаються благоустроєм і поводяться зі сміттям украй некультурно. Сміття, яке громадяни викидають в лісах, річках, каналах (ровах), на полях, залишиться не тільки для нас, а й для кількох наступних поколінь.

       Відповідно до розділу 6 Типових правил благоустрою території населеного пункту, затверджених наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України 27.11.2017 № 310, громадяни, а також власники приватних житлових будинків зобов’язанні укладати договори на вивезення побутових відходів з юридичною  особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення  побутових  відходів та здійснюють оплату таких послуг. На території с.Крупець вивіз твердих побутових відходів здійснює КП «Зеленбуд» щосуботи. Відсутність договору на вивезення побутових відходів є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» і тягне за собою адміністративну відповідальність.

        Тому сільська рада Просить Вас звернутися в КП «Зеленбуд» за адресою с.Крупець, вул. Довга,68 для укладання договору на вивезення побутових відходів.

       Пам’ятайте, що засмічуючи вулиці, меліоративні канали, прибережні зони водних об’єктів, громадські та інші місця загального користування, викидаючи або звалюючи в не відведених для цього місцях відходів, сміття, траву, влаштовуючи звалища Ви наносите шкоду навколишньому природному середовищу, забруднюєте атмосферне повітря, поверхневі водні об’єкти, створюєте небезпеку для власного життя та здоров’я.

 

 

 

          Виконавчий комітет Крупецької сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь