Пошук

Відбулось засідання комісії з підготовки проектів договорів про співробітництво територіальних громад

Дата: 14.11.2018 16:04
Кількість переглядів: 745

    У Крупецькій об’єднаній територіальній громаді здійснюється поетапна реалізація підписання угод міжмуніципального співробітництва із Радивилівською територіальною громадою  у сфері надання дітям з особливими освітніми потребами віком від 2 до 18 років права на здобуття дошкільної та загальної середньої освіти, шляхом проведення комплексної психолого-педагогічної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічної допомоги та забезпечення системного кваліфікованого супроводження (крім вихованців закладів дошкільної освіти (ясел-садків) компенсуючого типу, учнів спеціальних закладів загальної середньої освіти (шкіл-інтернатів) та за формою делегування одному із суб’єктів співробітництва виконання одного чи кількох завдань з передачею йому відповідних ресурсів та у сфері надання  соціальних послуг за формою спільного фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва Радивилівського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг).

     14 листопада 2018 року відбулось засідання комісії з підготовки проектів договорів про співробітництво територіальних громад, участь у роботі якої взяли представники Радивилівської та Крупецької об’єднаних територіальних громад. У ході роботи комісії затверджено проекти договорів про співробітництво у формі спільного фінансування (утримання) установ та організацій комунальної форми власності.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь