A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Святкували працівники культури

Дата: 12.11.2018 16:18
Кількість переглядів: 1171

 

Фото без опису

 

         Одержимі любов’ю до краси – саме такими словами у п’ятницю, 9 листопада, розпочався захід, приурочений працівникам культури та майстрам народного мистецтва Крупецької громадиСвятково прибрана зала Михайлівського клубу нагадувала осінній сад, а запрошені – Королеви. У великій залі зібралися всі ті, хто примножує культуру, дбає за збереження народних традицій, несе у світ пісню й художнє слово, обробляє душі і серця глядачів, збирає у трудах і творчих муках нектар душі.

Фото без описуФото без опису


       

       

 

 

 

 

 

 

        Слова щирих і сердечних вітань на адресу клубних, бібліотечних працівників та народних аматорів сцени громади прозвучали від начальника відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Сови Миколи Миколайовича. Звертаючись до присутніх, начальник відділу висловив щиру подяку працівникам культурної сфери. За багаторічну сумлінну працю, активну культурно-мистецьку діяльність, вагомий внесок у розвиток культури Крупецької громади Почесними грамотами були нагородженні найсумлінніші працівники галузі. А позаяк творчі люди не можуть без пісні, офіційну частину урочистостей продовжив яскравий концерт за участі кращих вокалістів любительської сцени нашої громади Андрія Мандзюка, Зої Стоцької, Ульяни Бабак, Вікторії Мамчур, Павла Мандзюка та веселих хлопців з місцевої команди КВН.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 


          

          Ведучими свята були неперевершені Софія Форемна та Андрій Мандзюк, своєю креативністю вони не переставали дивувати присутніх. Свято супроводжувалося різноманітними конкурсами та розвагами, які додали веселого настрою.

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 


           Не менш вражаючою була презентація про історію та сьогоденні турботи і досягнення закладів культури Крупеччини. Кількахвилинний ролик допоміг гостям пройнятися звичною атмосферою творчих пошуків, відкриттів і радощів. 

Фото без описуФото без описуФото без опису
           Солодкого настрою присутнім на святі додали солодощі, фрукти, гарячі чай та кава. Приємно вражені були усі, що такий захід згуртував усю культурну родину нашої громади.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь