A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

21 жовтня в рамках творчого звіту «Від села до села» учасники художньої самодіяльності Будинку культури села Крупець майстерно виступили з концертною програмою «Козацькому роду – нема переводу», завітавши у село Довгалівка.

Дата: 22.10.2018 17:39
Кількість переглядів: 959

 

 Українська пісня вишита сльозами,

                                               Висушена вітром у краю чужім.

Українська пісня вчить, тебе, дитино,

Щоби пам’ятати свій козацький рід.

 

Фото без опису

 

         21 жовтня в рамках творчого звіту «Від села до села» учасники художньої самодіяльності Будинку культури  села Крупець майстерно виступили з концертною програмою «Козацькому роду – нема переводу», завітавши у село Довгалівка.

     Вже  закінчилися польові роботи і у залі місцевої школи зібралося чимало глядачів. Культурно-мистецька естафета розпочалась з вручення хліба директору школи Чубаю Миколі Миколайовичу. Так, як він нещодавно святкував свій ювілей, Мирослава Дузінська привітала його піснею «Родина».

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

            З любов’ю, вдячністю і гарячими оплесками глядачі зустрічали аматорів музичного мистецтва на своїй сцені. Прозвучали пісні: «Зашуміли сосни», «Береза і калина», «Де ти милий ночував», «На городі редька чорна», «Від Ікви до Горині», «Калина цвіте» у виконанні  жіночого вокального ансамблю «Чарівниця». Дитячий ансамбль дівчаток виконав пісні «Добрий день, Вам, людоньки», « За волю».  Дарували глядачу  свої пісенні твори дуети Андрія Мандзюка та Тетяни Мамчур з піснями «Два лебеді» та «Листопад». А також дуети Людмили Мошкун та Марії Кундеус «Дві долі», Меланії Ковальчук та  Марії Кундеус «Вишиванка», солістів - Вікторії Мамчур з піснею «Не твоя війна», Каріни Кошельник «А я Галя молода», Тетяни Мамчур «Варенички», Мирослави Дузінської «Цвіте калина».

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

        

        З неабияким запалом Крупецькі аматори зі сцени передавали любов до України, до славного козацтва, краси рідного краю, сільського життя і побуту.

Фото без описуФото без описуФото без опису

          Жартівливих ноток  у концертну програму додали гуморески П.Глазового     «Батькова наука» та «Зразковий предок» у виконанні Артема Селевонюка.

         Вірш «Україні» прозвучав  у виконанні Анастасії Червоної.

          Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв на Майдані Незалежності та на Сході України.

 

Фото без описуФото без описуФото без опису

           Завершився недільний концерт піснею на слова О. Богачука та  музику А.Андрухова (рівненських авторів) «Моя родина - Україна», який супроводжувався гучними оплесками  вдячних глядачів.

         У свою чергу, ведучі Мирослава Дузінська та Вікторія Мамчур побажали  слухачам  родинного затишку та мирного неба, терпіння на щодень, в серці здоров’я, на роботу йти  як на свято, з легкістю розв’язувати ребуси проблем, а вдома, щоб Вас завжди зустрічали з усмішкою ясною на устах. А також, пообіцяли нові творчі зустрічі, які несе на своїх крилах пісня.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь