A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

У перший день жовтня ввесь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку

Дата: 05.10.2018 09:54
Кількість переглядів: 854

       У перший день жовтня ввесь світ відзначає Міжнародний день людей похилого віку, адже саме вони зберегли  для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі, навчили працювати і любити, бути гідними своєї Батьківщини.

       Ця подія – привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь. Український народ завжди відзначався шанобливим ставленням до батьків, турботою про старших.

       У громаді вже стало традицією вшановувати людей, які виростили і виховали не одне покоління людей, зробили чимало для розвитку свого краю. Саме тому і була проведена ця зустріч, яку по праву можна назвати зустріччю поколінь, готуючись до якої, організатори глибоко усвідомлювали, що лише добротою відігріваються серця таких людей. Свідченням цього стала різноманітна і насичена програма заходу, яка супроводжувалась теплою і невимушеною атмосферою.

        Серед учасників зустрічі були: колишні голови сільських рад і колективних господарств, заслужені працівники освіти і культури, колишні працівники медицини.

         Поважних людей своїми піснями вітали жіночий вокальний ансамбль «Чарівниця» під керівництвом Марія Кундеус, які подарували композиції «Калина цвіте», «Від Ікви до Горині», «Де ти, милий, ночував», «Пісня про маму», також маленькі внучата, які своєю артистичністю дарували гарний та позитивний настрій: Оксана Бабак з гуморескою «Варенички», Артем Селевонюк «Мудра Мати», Назар Супрунчук «Учить дід англійську мову», Богдан Глібко «Ніс в сметані», сценка «Бабуся і онучка» виконали Варвара Мазейн та Ярослава Руська. Чарівний спів дарували для глядачів: юна солістка Каріна Кошельник з композицією «А я Галя молода», Тетяна Мамчур «Душі криниця», Віталій Колесник та Людмила Мошкун «Ой біда, я й не знав, що ти кума», дует Меланії Ковальчук та Марії Кундеус «Пахнуть вишні», дует Людмили Мошкун та Тетяни Мамчур «Колір сльози», дует Тетяни Мамчур та Андрія Мандзюка.

         По завершенню заходу зі словами вдячності звернулися до присутніх колишній вчитель української мови та літератури Крупецької школи, керівник любительського об’єднання «Чарівниця» Токар Олена Федорівна; ветеран праці, Марута Марія Василівна, яка подарувала аматорам сцени та всім присутнім вірш «Щастя». І на завершення сім’я Бондарів, Євгена та Надії заспівали усім присутнім «Многії літа», на знак вдячності та ще довгих літ життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь