Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Шановні жителі Крупецької об’єднаної територіальної громади, керівники установ, підприємств та організацій

Дата: 06.07.2018 16:37
Кількість переглядів: 826

Фото без опису

Виконавчий комітет Крупецької сільської ради об’єднаної територіальної громади повідомляє про те, що сільською радою проведено конкурс на надання послуг з вивезення побутових відходів на території сільської ради та визначено переможцем вищезазначеного конкурсу КП «Зеленбуд».

Згідно з чинним законодавством України, а саме: відповідно до ч. 2. ст. 35-1 Закону України «Про відходи» власники або наймачі, користувачі, у тому числі орендарі  джерел утворення побутових відходів укладають договори з юридичною особою, яка визначена виконавцем послуг на вивезення побутових відходів та здійснюють оплату таких послуг;  згідно з п.1 ч.3 ст. 20 Закону України «Про житлово-комунальні послуги», споживач зобов’язується укласти договір на надання житлово-комунальних послуг підготовлений виконавцем на основі типового договору та оплачувати житлово-комунальні послуги у строки, встановлені договором або законом. Тобто, відсутність договору на вивезення побутових відходів є порушенням Законів «Про відходи», «Про житлово-комунальні послуги», «Про благоустрій населених пунктів» і тягне за собою адміністративну відповідальність.

Тому сільська рада просить Вас звернутися в КП «Зеленбуд» за адресою с.Крупець, вул. Довга,68 для укладання договору на вивезення побутових відходів.

       В подальшому при укладанні договору виконавець послуг на вимогу споживача зобов’язаний пред’явити: правила надання послуг; графік вивезення відходів; тарифи на надання послуг.

 

Виконавчий комітет сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь