A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Свято матері "Матусенько-голубонько, благословенна тричі будь."

Дата: 18.05.2018 09:58
Кількість переглядів: 1243

 

         У народі кажуть, що людина стає на коліна лиш тричі – щоб напитися води з батьківської криниці, помолитися перед святою іконою та вклонитися матері.

         Мама… В усі часи,   з нею пов’язували найсокровенніше , возвеличували, як найбільшу святиню на землі. Бо вона – корінь життя, берегиня роду людського, та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а усе ясніше розквітає у плині літ.  Не дарма ми кажемо: мати – Вітчизна, Ненька-Україна. Можливо саме тому   свято Матері відзначають у пору року, коли сонце землю будить  і до життя кличе, коли зеленіють дерева, квітнуть квіти і щебечуть пташки.

         Мама – перше слово яке завжди з усмішкою вимовляє кожна дитина. Це слово, яке найчастіше повторює людина в хвилини страждання і горя. Матерів мільйони і кожна несе в своїм серці любов . Кожен скаже : найкраща мама моя, хто б  вона не була і де б вона не жила.

        Кажуть, що бабусі більше люблять своїх онуків, аніж власних дітей. Це і справді  так. Адже їх  лагідні слова голублять, пестять душі і серця внучат. Загляньте у щирі бабусині очі. У них ні лукавства, ні хитрощів. Це погляд добра і любові.

        16 травня в приміщенні актової зала Крупецької сільської ради було проведено концерт до дня Матері під назвою: «Матусенько голубонько, благословенна тричі будь!»

        На святі прозвучали пісні – «Матусю кохана», «А ми у двох», «Материнська любов», «Таточко татусю», «Посвято батькам», «А я Галя молода», «Закохався».         У ході свята звучали  гуморески.  Юні аматори, члени гуртка  художнього порадували глядачів сценкою «Бабусин вихідний».

         На завершення хочеться висловити слова вдячності усім причетним до організації та проведення заходу, особливо відповідальним за озвучення В. Луцюку та І. Росоловському.   

 

 

             Організатори свята: директор будинку культури с. Крупець та завклуб с. Баранне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь