A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Свято села Баранне

Дата: 03.08.2017 15:51
Кількість переглядів: 1666

Фото без описуСвято села Баранне

30 липня, погожої сонячної днини, жителі села Баранне  були у піднесеному настрої. І не даремно, адже  цього дня  усією дружною сільською родиною  святкували  День села.

Розпочалося свято богатирськими іграми. Учасники змагань не могли не привернути увагу сельчан до поєдинків силачів, які демонстрували витривалість і рівень підготовки, переносячи важкі бруси, перевертаючи велике колесо, тягнучи автомашину і піднімаючи гирю. Тож перше місце виборов, а точніше підтвердив торішній переможець богатирських ігор Віталій Пірог; друге місце – Дмитро Матюшок; третє – Павло Корчинський.

Одночасно зі змаганнями силачів проводився конкурс дитячого малюнка на асфальті.  Діти отримали нагороди за перемогу та подарунки за участь. Конкурс оцінювала молода талановита художниця  села Лариса Мороз.

Після змагань проводилася улюблена гра сільської молоді “Караоке на Баранні”. Молоді учасники охоче та завзято співали пісні різних жанрів і виконавців.  Журі у складі М.Кундеус, В.Колесника, Н.Кощук та Т.Табачук по праву присудили перше місце Володимиру Яруті, який отримав за перемогу футболку з логотипом “Переможець караоке на Баранні 2017р.” та кошик з фруктами; друге місце – Владиславі Ясковець і третє – Вікторії Мамчур, яким були вручені подарунки та магніти з логотипом гри. 

Свято продовжилось розважальною концертною програмою. Теплі і ніжні слова про рідне село повсякчас лунали з вуст  ведучих  Наталії Янковської та Роксолани Парійчук. Здіймалися увись чарівні мелодії українських пісень у виконанні молодіжного вокального ансамблю клубу с.Баранне.

Фото без описуУкраїнськими народними піснями вітали сельчан вокальні ансамблі “Ситнівчанка” клубу с.Гайки-Ситенські та Будинку культури с.Крупець. Гумор читав Артем Селевонюк. Веселими танцями порадував глядачів молодіжний хореографічний колектив “Модерн” клубу с.Баранне. Вокальний колектив “Марічка” також подарував односельчанам чудові пісні. Дитячий хореографічний колектив “Перлинки” клубу с.Баранне покликав у танок “Каченята”. 

У рамках концертної програми також було проведено гру “Найкращий рибалка”, святкову лотарею.

Найспритніші та найсильніші юнаки забиралися на стовп з надією дістати подарунок-сюрприз.

Молода майстриня Неля Прокопчук з с.Заміщина демонструвала вироби ручної роботи, а люди мали змогу їх придбати. У цей час українськими стравами усіх  частували  працівники культури  нашої громади.

У ході святкового дійства були відзначені подарунками кращі люди села: медичний працівник Наталія Володимирівна Зварич, завідувач дошкільного закладу Леся Штиюк, листоноша Наталія Кіселик, молода сім'я Ярослава та Ольги Сенчуків, сім'я Олексія та Зінаїди Мельників, яка прожила у парі 59 років; найстарші люди села Ганна Хвоєвська та Олексій Мельник, співоча родина Казмірчуків-Шмандюків. Сім'ї Валентини Хращевської та Василя Гуменюка відзначено табличками “Двір зразкового порядку” .

Фото без описуОстаннім акордом концертної програми став флешмоб “Україна – це ти” та молодіжна дискотека. А ще приїхали привітати нас зі святом наші сусіди з Радивилівської громади - колектив “Надвечір'я”.За відгуками присутніх на святі, захід вдався, отож маємо надію, що ця славна традиція буде збережена  для наступних поколінь.

На завершення хочеться відзначити усіх учасників свята, завдяки яким воно відбулося, а особливо нашим щедрим спонсорам у особі Володимира Варфалюка, Вадима Варфалюка і Сергія Варфалюка (агрокорпорація «Крупець»), Сергія Грисюка і Анатолія Грисюка (ТОВ «Радивилівмолоко»), підприємців Ігоря Ральця і Галини Пастух. Окреме спасибі голові Крупецької сільської ради Віталію Мошкуну та  начальнику відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Миколі Сові.

 

 

Завідувач клубу с.Баранне Марія Ясковець



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь