A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Літо з англійською

Дата: 29.06.2017 15:42
Кількість переглядів: 1112

Фото без описуЛіто з англійською

У термін з 29 травня по 13 червня на базі шкіл Крупецької сільської ради функціонували мовні загони, які було створено з метою вдосконалення мовленнєвої компетенції вчителів та учнів, подолання школярами психологічного та мовного бар’єрів, виховання самостійності, незалежності мислення та творчості, ознайомлення з культурою, традиціями та звичаями англомовних країн.

Цього літа навчання англійської із активним захоплюючим  відпочинком поєднували 56 учнів.

В організації дозвіллєвої діяльності школярів широко використовувалися різні форми роботи: вогники знайомств, конкурси проектів на тематику миру, заочні подорожі англомовними кра­їнами, конкурси дитячих пісень та віршів, театри казок, перегляди мультфільмів та відеофільмів англійською мовою, екскурсії, тренінги, змагання, пізнавальні, інтелектуальні, творчі, рольові рухливі та спортивні ігри.

Фото без описуЗ визначними місцями, звичаями і традиціями англомовних країн учні Довгалівської школи знайомились завдяки організованими телевізійним заочним подорожам: Великобританією, Лондоном та США та  під час перегляду художнього фільму про Ш.Холмса, аналізуючи його сюжет англійською мовою. Діти закладу вчилися власноруч виготовляти паперові вироби та презентували  їх  англійською мовою, беручи участь майстерні «Квілінг». 

Заходи, що проходили у рамках роботи англомовного загону Крупецької школи, були спрямовані на розвиток екологічного виховання. Школярі мовного загону «Друзі Землі» взяли участь у веселій естафеті «Посортуй сміття», виготовляли вироби з пластику (вторинне використання матеріалу) та паперу, розчищали місцеве джерело, а також підвищували свій інтерес до вивчення англійської мови шляхом перегляду відео та мультфільмів з англійськими субтитрами, переписуючись з друзями із закордону в чаті.

Для школярів Срібненької та Михайлівської шкіл у рамках роботи мовних загонів проводилися – День України, День інтелектуала, День здоров’я, День мистецтва, День міжнародного спілкування, День туриста тощо.  Знайомство з традиціями та звичаями британців у Срібненській школі відбулося у День Англії, паралельно з яким проходив конкурс плакатів.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь