A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Крупецький центр дитячої та юнацької творчості «Креатив»

Дата: 11.09.2017 15:41
Кількість переглядів: 1103

Фото без описуКрупецький центр  дитячої та юнацької творчості «Креатив»

Крупецький центр  дитячої та юнацької творчості «Креатив» запрошує усіх, хто бажає, долучитися до цікавого та змістовного позашкільного навчання!

Наш центр – це різноманітна мережа творчих гуртків, студій, об’єднань за інтересами, де діти не просто накопичуватимуть знання, а навчаться креативно проводити вільний час.

Наші вихованці стануть активними учасниками різних фестивалів, змагань, оглядів, конкурсів, розважальних концертних програм тощо, що проводитимуться у нашій громаді та за її межами. Для цього у нас вже здійснюється тісна співпраця із загальноосвітніми навчальними закладами та обласними навчально-методичними центрами з питань проведення різних масових заходів за основними напрямами діяльності позашкільної освіти.

Ви скажете «Так» нашим заняттям!

Наша мета – надати кожному вихованцю доступ до передового контенту сучасності, а також задовільнити потреби у позашкільній освіті, що спрямована на розвиток та підтримання творчої активності, підвищення духовного рівня, формування знань та практичних навичок у різних сферах людської діяльності, гармонійне виховання дітей та підлітків.

Ми – на хвилі часу!

У нас ви займатиметеся творчістю у зручний час та у зручному темпі, бо наш «Креатив» підлаштовується під потреби сучасності, зважаючи на широкий попит на ринку освітніх послуг художньо-естетичного, туристсько-краєзнавчого, оздоровчого та гуманітарного напрямків.

Новинкою стане відкриття туристичного центру, щоб наші вихованці могли подорожувати Україною, ширше пізнавати рідний край, знайомитися з історико-культурними надбаннями нашого народу, а також здійснювати подорожі для споглядання визначних пам’яток за межами нашої держави.

Ми – якісні!

Наші викладачі – по-справжньому досвідчені талановиті люди, закохані у свою справу фахівці, агрегатори божевільних ідей, які часто виходять за межі звичного.

Креативність, високий професійний рівень нашого викладацького складу забезпечуватимуть неухильний поступальний рух у процесі розвитку закладу, ви помітите новизну та принципову відмінність наших педагогічних ідей.

Ми - відкриті для друзів!

Наш центр гостинно відкриває двері усім, хто бажає творчо самоствердитися та отримати змістовне дозвілля.

Відвідайте наші гуртки: вокальне мистецтво, театральне мистецтво, хореографія, образотворче мистецтво, декоративно-ужиткове мистецтво, писанкарство, дизайн одягу, бісероплетіння, плетіння із соломки, художня обробка деревини, оздоровча гімнастика, юні туристи-краєзнавці, юні журналісти, англійська мова.

«Креатив» - місце творчості, натхнення, спілкування!

Крокуймо в майбутнє разом!

Контактна інформація:

Адреса: 35541, Рівненська обл., Радивилівський  р-н, с. Крупець, вул. Довга, 70

Телефон: +380671428523

Поштова скринька: kreativ-krupets@ukr.net

У НАС ЦІКАВО, КОРИСНО, ВЕСЕЛО!

Чекаємо на вас!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь