A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Управління Держпродспоживслужби в Радивилівському районі повідомляє

Дата: 19.04.2017 15:31
Кількість переглядів: 1071

Фото без описуУвага!

Управління Держпродспоживслужби в Радивилівському районі ще раз повідомляє про те, що у відповідності до статті 25 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» 08 квітня 2016 року набрав чинності наказ Міністерства аграрної політики та продовольства України від 10 лютого 2016 р. №39

«Про затвердження Порядку проведення державної реєстрації потужностей, ведення державного реєстру потужностей операторів ринку та надання інформації з нього заінтересованим суб’єктам», зареєстрований в Мін’юсті 12 березня 2016 року за №382/28512.

Цей Порядок визначає процедуру державної реєстрації потужностей, які використовують  на будь-якій стадії виробництва таабо обігу харчових продуктів.

Суб’єкти господарювання (юридичні особи, фізичні особи – підприємці, фізичні особи), які проводять діяльність на будь-якій стадії виробництва таабо обігу харчових продуктів, що не вимагає отримання експлуатаційного дозволу, зобов’язані зареєструвати потужності.

Зазначений обов’язок поширюється на:

  • заклади роздрібної торгівлі харчовими продуктами тваринного та рослинного походження (вода питна, напої також підлягають реєстрації) всіх форм власності – магазин, лотки з реалізації;
  • заклади громадського харчування (ресторан, бар, кафе, піцерія тощо);
  • підприємства, що проводять діяльність на будь-якій стадії виробництва та/або обігу харчових продуктів, які не мають експлуатаційного дозволу.

ПОПЕРЕДЖЕННЯ:

Оператори ринку відповідно до статті 64 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» несуть відповідність в межах діяльності, яку вони здійснюють. За виробництво, зберігання харчових продуктів на потужностях, незареєстрованих відповідно до вимог цього Закону, тягне за собою накладення штрафу на юридичних осіб – у розмірі від двадцяти трьох до тридцяти мінімальних заробітних плат.

на фізичних осіб – підприємців – у розмірі від восьми до п’ятнадцяти мінімальних заробітних плат.

Для проведення реєстрації необхідно подати до управління Держпродспоживслужби в Радивилівському районі за адресою: вул.. Тиха, 82, м.Радивилів, Рівненська область, 35500, тел.(03633) 4-35-91. Також заяву можна надіслати  на електронну адресу управління  e-mail:radvetupr@ukr.net

Всі зареєстровані потужності оприлюднені на офіційному сайті Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

РЕЄСТРАЦІЯ ЗДІЙСНЮЄТЬСЯ БЕЗОПЛАТНО

ЗАЯВА ПРО ДЕРЖАВНУ РЕЄСТРАЦІЮ ПОТУЖНОСТІ

 

В.о. начальника Управління  Держпродспоживслужби                                                                                                О.Лукашик

в Радивилівському районі


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь