A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Свято села «Село моє, для мене ти єдине»

Дата: 03.10.2017 14:53
Кількість переглядів: 4334

Фото без описуСвято села «Село моє, для мене ти єдине»?

В неділю, 1 жовтня, жителі сіл Михайлівки та Засув були у піднесеному настрої, адже святкували День села.

В обідню пору в клубі села  зібрались – від старого до малого, щоб переглянути святковий концерт.  Свято розочалось віршем Радивилівського письменника ,члена Національної спілки  письменників  Василя Ярмуся «Село на карті України» .Теплі і ніжні слова про рідне село повсякчас лунали з вуст ведучих Тетяни Невинної та Ірини Гудими.

Свято відкрив голова  Крупецької сільської ради Мошкун  Віталій Володимирович .  Він висловив теплі слова побажання успіхів у всіх справах,родинних радощів, подальшого розвитку  та процвітання   громади .

На урочистості з нагоди Дня села завітав шановний гість – народний депутат України   Олександр Дехтярчук  , і прибув він не з пустими руками, а з нагородами і подарунками для поважних жителів села.

Фото без описуСвоїх односельчан зі святом привітав в. о. сільського старости Маркович Віктор Андрійович. Він побажав усім процвітання, добробуту , мирного неба. Подякував також всім , хто не байдужі до проблем та бере активну участь у житті села. Разом з головою Крупецької сільської ради Мошкуном В.В. нагородили жителів села.

До слова також  було запрошено митрофорного протоієрея отця Михайла, який ось уже 25 років є настоятелем Свято – Покровського храму. Отець Михайло з напутнім словом  звернувся до жителів села та привітав їх зі святом.

Слова вдячності лунали на адресу хлопців, які  захищали та захищають рідну землю на сході нашої Батьківщини. На жаль, не всі з них повертаються до рідної домівки. Ось і Михайлівка не дочекалися свого героя – Назара Крохмаля, який у боротьбі за незалежність, мир та спокій у рідній державі віддав своє життя. Героя-односельця  вшанували хвилиною мовчання. Після чого пролунав вірш  Гулійчук Аліни у виконанні Калерії Мирончук «Світлій памяті нашого героя – земляка Крохмаля Назара», а тріо, у складі Анастасії Кравець, Ірини Кравець та Ольги Калашнікової, зворушливо виконали пісню «Плакала калина» Далі ведучі свята постарались не обминути увагою нікого: довгожителів села, подружні пари , які прожили разом більше 50 років,новостворені сім’ї, матерів -  героїнь та наймолодших жителів. Усім їм були  подаровані вокальні та хореографічні номери.

 Фото без описуЗдіймалися  увись чарівні мелодії українських пісень  у виконанні вокального ансамблю «Вербиченька »,зачарував глядача спів дуету  у складі Олесі Кощук та  Марії Серватович  клубу с. Михайлівка. Українськими народними піснями вітали сельчан вокальні ансамблі «Ситнівчанка » та «Вишиванка» клубу с. Гайки- Ситненські, дует Тетяни Мамчур та Зої Котик будинку культури с. Крупець, танцювальний колектив клубу с. Баранне.

Розвеселили односельчан дотепні жарти КВК команди «Нема кому» та гуморист Сергій Криворучко.

Бібліотекарями Ольгою Мокрою та Ольгою Калашніковою  було оформлено виставку сільських  умільців  та ретро – фотовиставку« Я -  людина, ми - родина, наш дім  - українська земля».

Після концерту кожен присутній зміг пригоститися смаколиками від сільських господинь, а найбільше всім посмакував  Михайлівський куліш від в. о. старости В.А.Марковича.

Фото без описуСвято вдалося на славу, та людям не хотілося розходитись по домівках, адже позитивні емоції і радість переповнювали кожного, хто завітав цієї днини до клубу. Хочеться  вірити, що проведення такого свята стане доброю традицією і в наступні роки, буде щирою фінансова підтримка від меценатів і творча – від людей.

 Висловлюємо щиру подяку  відділу освіти , культури, молоді та спорту Крупецької сільської ради , педагогічному колективу, колективу дитячого садочка за допомогу у проведенні свята. А також  від усіх жителів Михайлівки висловлюємо щиру подяку директору « Радивилів Агро» Школяру Івану Вячеславовичу  за вагому фінансову підтримку.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь