A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Концерт з нагоди святкування 25-ї річниці Незалежності України

Дата: 26.08.2016 14:51
Кількість переглядів: 1075

Концерт з нагоди святкування 25-ї річниці Незалежності України

24 серпня о 9 годині ранку біля будинку культури села Крупець відбулися урочистості присвячені 25-тій річниці святкування Незалежності України.

Святковий концерт розпочали чарівні ведучі: Софія Левчук та Вікторія Заєць. До вітального слова запросили сільського голову Віталія Мошкуна, який виступив зі словами найщиріших привітань.

 Концертну програму розпочав жіночий вокальний ансамбль піснею на слова Бойка музику Ведмедері «Моя Вкраїна». Українська пісня, хто не був зачарований нею. Який митець не був натхнений її багатющими мелодіями, безмежною широтою і красою її барв, її чарівною силою, що підносить людину до вершин, до творчості. У виконанні жіночого ансамблю прозвучали пісні: « Тече вода каламутна», «Сиділа під грушком», а також козацька пісня «Зашуміли сосни».

На святі вшанували тих, хто стояв на майдані, хто відстоював і до сьогодні відстоює Незалежність України на сході хвилиною мовчання.

Дитячий вокальний ансамбль дівчат виконав пісню «Ми за мир». Про Україну, про її красу, про її хліба духм’яні, про степи, калину віншували наймолодші учасники сцени.

Словами подяки, побажаннями добра, щедрих врожаїв, довгих щасливих років життя своїми дзвінкими голосами дівчатка вокального ансамблю будинку культури у пісні «Хай вам сіється, родиться».

У виконанні дуету В.Луцюка та М.Кундеус прозвучала пісня «Хто ти є Україно» яка ніби розповіла історію України.

Зворушливо продекламувала вірш «Не розчаровуйсь в Україні» Вікторія Заєць.

У виконанні тріо М.Мамчур, В.Луцюка та М. Кундеус прозвучала пісня «Про столітнього дуба». Юна солістка Ю.Зубкевич емоційно, енергійно виконала пісню «Гітара».

Веселих ноток з життя наших земляків додали юні гумористи Н. Супрунчук та А. Селеванюк.

Благословенна будь, земля моїх батьків і щедра нива степових просторів, що пам’ятає славу козаків, своїх захисників, своїх героїв. Піснею «Козачата» вітали глядача дівчата і хлопці.

Фінальним акордом святкування в Крупці був виступ дівчат і хлопців з піснею «Цвіте ще червона калина» яка є як закликом в нашому сьогоденні: «за волю вставай Україно вставай, за волю за рідний квітучий наш край».

Музичний супровід вів Віталій Колесник.

Організатором святкового концерту була директор будинку культури с.Крупець М.Кундеус.

А вже о 10 год. в Свято-Троїцькій УПЦ КП відбулось богослужіння за Україну, за її народ, за тими хто віддав своє життя за мир, за спокій українського народу та Незалежності України.

Урочистості з святкування Незалежності України продовжились на площі м.Радивилів де о 17 год. був виставлений курінь Крупецької ОТГ.

У курені була представлена родина Рабчунів з Ситного. Девіз родини:

     «Ми усі одна родина, рідний край наш Україна.

     Ми прийшли в цей світ щоб жити, для людей добро творити»

За українським звичаєм на вишитому рушникові піднесли хліб голові адміністрації Ващуку О.В.. Свої вітання слала родина Рабчунів: «і щоб гроші водились, і щоб діти родились…». Родина  виконувала пісні: «Де згода в сімействі»,«Ой наливайте повнії чаші!»,«Варенички».Організатор і керівник творчої родини – Кощук Неоніла Григорівна.

 

 

 

Директор будинку культури с.Крупець М.Кундеус

 

 

 

   



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь