A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Вечір-реквієм “Хто вмирає у боротьбі, у серцях живе “

Дата: 22.02.2017 14:42
Кількість переглядів: 1104

Фото без описуВечір—реквієм “Хто вмирає у боротьбі, у серцях живе “ 

Події, які 3 роки тому відбулися на території центральної площі української столиці  Київ вразили весь світ.  Ці люди,  які вийшли відстоювати свою незалежність безумовно, справжні герої. Вони наважилися вийти на вулицю, протистояти складній системі влади, у підпорядкуванні якої були елітні загони міліції, армія, інші сили і повноваження. Багато з цих сміливих людей загинули.

Основне завдання  сьогодні для всіх нас, для свідомих українців, у тому, щоб не забути героїв і своїми діями зробити так, щоб їх смерті були немарними, щоб життя в нашій країні стало кращим і більш комфортним. Події , що відбулися в Україні, навряд чи можуть залишити когось байдужими. З цією метою в нашій школі 20 лютого відбувся вечір—реквієм “Хто вмирає у боротьбі, у серцях живе “

Фото без описуЙого організували  Михалусь Н.П., педагог – організатор, та Калашнікова О.М., провідний бібліотекар, для учнів 5-11 класів.   В актовій залі школи діяла виставка  на тему “ Сотні Небесні безсонно стоять над Майданом, з душами злоби ведуть боротьбу неустанно” .  Діти розповідали про людей, які також думали про завтрашній день як ми: вчилися, працювали. Але ворожа куля відібрала у них життя.Під час заходу було використано буктрейлер  про місцевих героїв, які загинули, захищаючи Україну на Сході. 

Участь у заході взяла також випускниця 2016 року Дузінська Мирослава. Вона співала пісню « Ангели Майдану» , а дівчатка 6 класу виконували танець янголяток із свічками. Всі, хто був присутній у залі перейнявся повагою по відношенню  до героїв Небесної Сотні та до наших  місцевих героїв. Але справу ще не закінчено. Подвиг Героїв Небесної Сотні повинен бути продовжений усіма нами – ми повинні зробити життя в Україні кращим.

Протас Ангеліна, уч. 9 класу



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь