A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Навчальний рік стартував у Крупецькій громаді

Дата: 01.09.2017 14:35
Кількість переглядів: 954

Фото без описуНавчальний рік стартував у Крупецькій громаді

Перше вересня прийшло на крупецьку землю світлим, сповненим теплого щему днем, розкривши свої обійми чарівній юні громади. Хвиля шкільних лінійок, насичених емоційністю і піднесенням, прокотилася школами і кожне серце, як завше, хвилюючись, відгукувалося на заклик першого дзвінка.

Цього дня сіли за парти маленькі крупеччани, першокласники. Віднині для них багато чого буде вперше – і слово, і музика, перший вчитель  і перший урок... А для одинадцятикласників останній вересневий дзвінок стане початком фінішної прямої і невдовзі стартом у самостійність.

 Цьогорічний першовересень є особливим, адже вперше загальноосвітні школи зустрічали його у складі Крупецької громади,  яка  отримала можливість самостійно вирішувати питання  їх оновлення та розвитку.

На шкільних порогах школярів радо зустрічали не лише наставники вчителі. На них чекали просторі коридори, оновлені навчальні кабінети та спортивні зали, а отже – затишні комфортні умови для навчання.

Фото без описуДо початку навчального року готувалися довго і наполегливо.  За кошти місцевого бюджету значно покращено матеріально-технічну базу навчальних закладів, а саме: частково  замінено вікна і двері  на енергозберігаючі, придбано шкільні меблі, класні дошки, електротехніку. У перший тиждень навчання комп’ютерні класи навчальних закладів  буде оснащено новою комп’ютерною технікою.

Це стало можливим, насамперед, завдяки зусиллям представників місцевої влади: сільському голові В.Мошкуну, заступнику сільського голови М.Бондарчуку, начальнику відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту М.Сові, сповнених оптимізму і надалі вирішувати питання галузі освіти.

Окреме спасибі депутату обласної ради А.Грисюку, за сприяння якого навчальні заклади громади отримали спортивний інвентар.

Слово вдячності сьогодні  адресуємо і меценатам, і батькам,  далеко небайдужим до освітянської галузі людям, без яких у сучасних економічних умовах освіті розвиватися нелегко.

Початку нового навчального року, а отже новому освітньому процесу, безсумнівно, передувала неоцінена праця керівників навчальних закладів та педагогічних колективів, які  розуміють особливу значимість освіти у наші часи і обраного ними шляху, і завдяки яким навчальний рік у Крупецькій громаді стартував.

Головний спеціаліст відділу освіти, культури

туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради

З.Стоцька

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь