A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Фестиваль-ярмарок народної творчості Крупецькі гостини

Дата: 11.09.2017 14:07
Кількість переглядів: 1048

Фото без описуФестиваль-ярмарок народної творчості Крупецькі гостини

Крупецька земля…. Скільки глибини у цьому співучому слові! Це – золото безмежних полів, бездонна синь зачарованих небес, сині очі ставків, ясні зорі, зелені сади, лани золотої пшениці.

У сонячну вересневу  неділю в нашій громаді відбувся фестиваль-ярмарок народної творчості «Крупецькі гостини».

Розпочався  фестиваль спортивним святом «Наша єдність у спорті», яке відбувалося на стадіоні с. Гнильче. Діти дуже швидко перезнайомились між собою і за кілька хвилин  колективи, що складалися з окремих представників шкіл, стали дружними командами з єдиним бажанням - здобути перемогу.

Фото без описуСпортивне свято розпочав футбольний поєдинок між командами ФК «Крупець» та збірними командами навчальних закладів громади. Поєдинок закінчився з рахунком 3:1 на користь команди «Крупець». У футбольному поєдинку між командами Ситненської ЗОШ  та Крупецької ЗОШ перемогу здобула команда Ситненської ЗОШ з рахунком 1:0. Довгалівська ЗОШ та Срібненська ЗОШ завершили футбольний поєдинок з рахунком 6:5, де перемогу здобула команда Довгалівської ЗОШ. За підсумками поєдинку, перше місце здобула команда Ситненської ЗОШ, а друге місце отримала команда Довгалівської ЗОШ.

Окрім футбольного поєдинку відбулися змагання з армреслінгу, підняття штанги та спортивна естафета.

Фото без описуХорошу атмосферу свята доповнювало музичне оформлення, яке підготувала завідувачка клубу с. Баранне Марія Ясковець, а також підтримка шанувальників спорту, яких було немало на стадіоні.  Важливість даного заходу  громади була підкреслена участю в ньому сільського голови Віталія Мошкуна, який також брав участь у футбольному поєдинку. Підсумком свята стало нагородження команд переможців. 

Свято продовжилося концертною програмо « Квітуй в любові і добрі, Крупецький краю дорогий». Фестиваль, як  і усі великі починання та добрі справи,  розпочався  з Божого благословення благочинного  Радивилівщини митрофорного протоієрея  Ігоря  Данилюка.

Уперше на сцені  прозвучав гімн  Крупецької об’єднаної територіальної громади на слова жителя с.Михайлівка Володимира Невинного, музика Віталія Колесника, у виконанні жіночого ансамблю «Чарівниця» с.Крупець.  Кожен акорд якого був наповнений подихом рідної землі, вірою у єдність і прагненням миру і любові.

Фото без описуЗ вітальним словом до присутніх звернувся сільський голова Віталій Мошкун.  Віталій Володимирович  вручив подяки колективам та керівникам Агрокорпорації «Крупець» та ТОВ «Радивилівмолоко». За добрі справи  був удостоєний нагороди  приватний підприємець Руслан Миколайович  Янісевич. За спортивні досягнення та з нагоди   Дня фізичної культури і спорту в Україні отримав подяку Руслан Феленюк, який є головою правління громадської організації  ФК «Крупець». Подякою за мужність та сумлінне виконання службових обов’язків відзначили  жителя с.Крупець, начальника 7-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Радивилів , підполковника служби цивільного захисту Володимира Коваля. Подяку отримала Уляна Бабак, учасниця міжнародного фестивалю «Перлина Фест», призерка обласного конкурсу «Юна зірка».

У концертній програмі фестивалю брали участь кращі співочі колективи нашої громади. Окрасою фестивалю була виставка художньо-декоративного мистецтва краю та майстер-класи від талановитих майстринь, медовий ярмарок. Упродовж усього свята діяла «Алея благодійності». Вилучені кошти будуть передані воїнам, які перебувають в зоні АТО.

Багатий фестиваль був і на гостей, які завітали аби розділити радість свята.

Фото без описуПрисутні  змогли порівняти кулінарні таланти наших земляків, посмакувавши смачними вареничками, виготовленими за найрізноманітнішими рецептами господинь, пригостилися справжнім козацьким кулішем, який приготував в.о старости сіл Михайлівка та Засув  Маркович Віктор Андрійович.

Не обійшлася концертна програма і без розваг для малечі, протягом свята діяли безкоштовні атракціони.

Драйвово пройшов  вечір і для молоді, яка розважалася на святковій дискотеці.

Кожен, хто завітав   на наш фестиваль «Крупецькі гостини», надихнувся мальовничими місцями нашого краю, де українська пісня, звичаї, традиції та народні промисли об’єдналися із силою природи та енергетикою наших предків.

 

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь