A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

День захисту дітей в Михайлівці

Дата: 02.06.2017 13:57
Кількість переглядів: 841

Фото без описуДень захисту дітей в Михайлівці

1 червня у всьому світі відзначають День захисту дітей. Адже діти – це цвіт Землі, майбутнє нашої країни і кожного з нас, найдорожчий наш скарб, безмежна радість і щастя. Приходять діти у світ  зовсім маленькими і безпомічними, а ми, дорослі, повинні їх виростити, огорнути затишком і теплом, батьківською турботою,  великою і святою материнською любов’ю. Ми маємо захистити наших діток від життєвих незгод, страждань, хвороб і війни, створити всі умови, щоб наші діти виросли добрими, світлими, щирими і сердечними.

Весело і цікаво пройшов День захисту дітей і в селі Михайлівка. Зранку  діти завітали в бібліотеку для перегляду мультфільмів.  Потім вийшли на подвір’я, де зав. клубом Гулійчук І.Д. і зав. бібліотекою Мокрою О.В. було підготовлено для діток  ще багато цікавих конкурсів,забав і веселих змагань.

Фото без описуНайбільшою забавою для дітей став конкурс «Караоке по-Михайлівські». Участь в цьому конкурсі взяли усі присутні школярі. Дітвора із задоволенням співала пісні. Але переможцями конкурсу стали Маркович Софія і Мирончук Ірина.

Для молодших  дітей  учні 8 класу, Гусарук Інна і Перетятко Олег, розіграли сценку про захист і безпеку дітей у період літніх канікул.

Також до школярів приєдналися вихованці дитячого садочку «Сонечко». Малюки розповідали вірші, співали пісень, разом із школярами малювали малюнки на асфальті.

На шкільному майданчику між старшими школярами відбулася гра «Кубок дворового волейболу», в якій перемогу здобули учні 8 класу.

Хорошому настрою сприяла і гарна погода. Додому діти поверталися з грамотами, кульками, призами ,солодкими гостинцями і незабутніми враженнями.

Бібліотекар   Мокра О.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь