A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

«Козацькму роду – нема переводу»

Дата: 18.10.2016 12:04
Кількість переглядів: 1148

«Козацькму роду – нема переводу»

В жовтні місяці в залі Крупецької сільської ради відбувся творчий звіт аматорських колективів Крупецького сільського будинку культури.

Концертну програму розпочали чарівні ведучі: Анастасія Мирончук та Вікторія Мамчур. Злагоджено дарували насолоду глядачам учасники жіночого вокального ансамблю піснями: «Моя Вкраїна», «Зашуміли сосни» та «Сиділа під грушкою».

Вшанували на концерті тих, хто стояв на майдані, хто відстоював і відстоює до сьогодні незалежність на сході хвилиною мовчання.

           

Наші талановиті діти мріють про мирну, квітучу державу, щасливі родини, безтурботне і радісне дитинство. Саме про це співав ансамбель дівчат у пісні: «Ми за мир». Ці звінкоголосні дівчата подарували також пісню: «Хай вам сіється родиться». Гарного настрою додав виступ любительського об’єднання «Чарівниця» з піснею: «Біла береза, чорна калюжа».

Про славу козаків, про шлях їх до волі, піднесено та енергійно виконав ансамбель хлопчиків у піснях: «Козачата» та «Хай живе вільна Україна», та отримав від глядача щирі оплески.

Душевно, мелодійно у виконанні дуету Вікторії Мамчур та Юрія Шмандюка прозвучала пісня: «Матусю кохана» -  про найдорожчу людину у світі, яка дала нам життя.

У творчу палітру концерту гармонійно влились дуети Василя Луцюка та Марії Кундеус у піснях: «А поки зорі воду пють», та дуету Марії Кундеус та Людмили Мошкун у  пісні: «Дві долі» - про це дивне почуття любов.

Дехто з глядача пропустив сльозу коли звучала пісня: «Про столітнього дуба» у виконанні тріо Тетяни Мамчур, Василя Луцюка та Марії Кундеус.

Кульмінацією концерту була пісня «Душі крициця», яку зворушливо емоційно про своє село, виконала солістка Тетяна Мамчур.

Справжніми майстрами своєї справи виявились талановиті юні гумористи Артем Селевонюк та Назар Супрунчук.

 

На концерті була присутня методист районного будинку культури Олена Володимирівна Кощук, яка подякувала за звітний концерт, розмаїття дитячих талантів та побажала добробуту, натхнення, творчих злетів та Божого благословіння.  

Директор будинку культури с.Крупець

Марія Кундеус



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь