Пошук

Зустріч з представниками Асоціації Міст України

Дата: 19.05.2017 11:54
Кількість переглядів: 886

Фото без описуЗустріч з представниками Рівненського регіонального відділення асоціації міст України 

18 травня 2017 року в Крупецькій ОТГ відбулася зустріч з представниками Рівненського регіонального відділення асоціації міст України (РРВ АМУ).

Асоціація міст України – це єдина Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування, яка бере активну участь у формуванні законодавчої бази місцевого самоврядування,  реформуванні бюджетної політики та міжбюджетних відносин, надає інформаційну, організаційну та консультативну допомогу членам асоціації, опікується проблемою підготовки і перепідготовки муніципальних кадрів, налагоджує міжнародні побратимські зв'язки між містами.

Фото без описуНа зустрічі в Крупецькій ОТГ були:  виконавчий директор Тетяна Грещук, консультант з правових питань Василь Курилас, консультант з бюджетних питань Людмила Кушнер.

Виконавчий директор Т.Грещук детально розповіла, як на сьогодні виглядає децентралізація в області, які переваги та можливості отримали вже існуючі об'єднані територіальні громади. Консультант з правових питань В.Курелас дав роз'яснення з юридичних питань, щодо об'єднання територіальних громад та інших правових організаційних заходів. Консультант з бюджетних питань Кушнер Л. повідомила про порядок формування бюджету громади.

Сільський голова Крупецької ОТГ Мошкун Віталій Володимирович поставив ряд запитань представникам РРВ АМУ, щодо функціонування і подальшого розвитку об’єднаної громади. 

Представники Рівненського регіонального відділення асоціації міст України разом із сільським головою В.Мошкуном завітали до Крупецької ЗОШ І-ІІІ ступенів і взяли участь в святкуванні Дня вишиванки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь