A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Святкування Дня Святого Миколая

Дата: 22.12.2016 11:48
Кількість переглядів: 1134

Фото без опису Святкування Дня Святого Миколая

Насичений подіями рік добігає кінця, і наступає довгоочікувана казкова пора, коли дива стають реальністю. В ніч з 18 на 19 грудня Святий Миколай спускається із небес, щоб нагородити малюків за їх добрі вчинки. Найбільш щиро, з великим захопленням і радістю сприймають це свято діти, бо Святого Миколая завжди вважали покровителем і заступником дітей. Тож саме вони найбільше чекають на це свято. Адже малеча знає, що за її слухняність, старанність, працьовитість Святий принесе їм безліч подарунків.

Напередодні свята Святий Миколай завітав до діток  ДНЗ «Вишенька» в с. Крупець. Концертну програму організували учасники театрального гуртка будинку культури села Крупець під керівництвом Кундеус Марії.

Фото без опису«Святий Миколай народився близько 280 р. в місті Патарі, в Малій Азії. Його батьки, Феофан і Нонна, старанно і з любов'ю виховали свого одинака. У молодості, приборкавши людські пристрасті, віддався він священицькій службі, згодом став ігуменом. Після смерті батька, розділив все своє майно серед убогих.» - говорить Олена Цимбалюк.

Під час заходу звучали гарні поздоровлення та побажання, лунали пісні для усіх присутніх, а завершилося свято спільною колядкою. Адже, вважається, що саме з цього свята дозволяється колядувати.

Та яке свято без подарунків? Дитячі мрії здійснюються! І Святий Миколай з великим задоволенням подарував малечі багато солодощів.

 

На завершення свята завідувач дитячого садка – Сніжана Ігорівна Панкевич виступила зі словами подяки, привітала всіх присутніх з наступаючими новорічними святами та подарувала учасникам театрального гуртка солодкі подарунки.

Директор Будинку культури с.Крупець

М.Кундеус



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь