A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

У єдності наша сила

Дата: 30.01.2017 11:27
Кількість переглядів: 904

Фото без описуУ єдності наша сила

Під такою назвою проведено годину громадянськості до Дня Соборності України в с.Срібне бібліотекарем ПШБ Семеренко Г.М. Галина Миколаївна зробила коротку інформаційну довідку про День Соборності України. Учні школи Вознюк С., Мельник А., Мацієвська М., Мандина В., Царук Н., Семеренко А., Стоцька С., Нестерук А., Денищук Д., Мошкун Я., Мазуркевич С., Чубай Н., Кусак В., Крушняк Н., Матюшок І., Бабак О. читали вірші про Україну, а ведучими свята були Семеренко А. та Прокопчук Р.

Зворушливо звучав гімн України, який емоційно виконували всі присутні в залі. Також на святі прозвучали пісні «На світі є одна країна», «Заспіваймо пісню про Україну», «Молитва за Україну». Хвилиною мовчання було вшановано творців акту Злуки, які в різні часи принесли себе в жертву дляФото без опису того, щоб Україна була незалежною, соборною, демократичною державою. Пом’янули також захисників Вітчизни, які загинули, захищаючи її територіальну цілісність на Сході України, та кіборгів, які боронили Донецький аеропорт. Згадали і про воїнів АТО, наших земляків та односельчанина – Кулібу Миколу Михайловича, який загинув у боях на Сході.

До свята бібліотекарем оформлено книжкову виставку «Задзвеніли срібні дзвони в Україні».

На закінчення свята учні Срібненської ЗОШ, дитячий церковний хор «Дарунок», дитячий вокальний колектив клубу с.Ба  На закінчення свята учні Срібненської ЗОШ, дитячий церковний хор «Дарунок», дитячий вокальний колектив клубу с.Баранне порадували присутніх колядками і щедрівками.

Із вітальним словом до земляків звернувся начальник відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради ОТГ Сова М.М, який подякував вчителям, батькам за тісну співпрацю школи, культури і громадськості та побажав міцного здоров’я, щастя, добра, миру, злагоди і глибокої віри у прийдешнє майбутнє України.

Аналогічний захід було проведено в Срібненській ЗОШ.

Анна Семеренко, учениця 9 класу Срібненської ЗОШ



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь