A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Творча зустріч з членом Національної спілки письменників України Галиною Гнатюк

Дата: 24.03.2017 09:52
Кількість переглядів: 1401

Фото без описуТворча зустріч з членом Національної спілки письменників України Галиною Гнатюк

22 березня публічно-шкільною бібліотекою с. Крупець було організовано і проведено творчу зустріч з Радивилівською поетесою, членом Національної спілки письменників України Галиною Гнатюк.

Зустріч відбулася в приміщенні актового залу Крупецької ЗОШ. На зустріч були запрошені вчителі та учні старших класів школи, жителі громади,працівники місцевих органів влади тощо.

Галина Олександрівна працює вчителем в Радивилівській ЗОШ № 2 – ліцей ім.  П. Стрижака. Вірші пише з 10 років. Перша збірка віршів Галини Олександрівни «Вітер юності» вийшла в 1994 році.  ЇЇ поезії друкуються в різноманітних часописах, зокрема в «Погорина», «Вільне слово», «Прапор перемоги» та ін.. Вона займає активну позицію розвитку літератури на Рівненщині, приймає участь у видавництві багатьох літературних творів письменників рідного краю.

Фото без описуПані Галина приймає активну участь у всеукраїнських літературних і поетичних конкурсах, є багаторазовою учасницею видавничих форумів. Галина Олександрівна приймала участь у розробці тестів по творчості І. Франка.

У 2015 році побачила світ друга збірка її віршів « Янголине мовчання» . Редактором збірки став відомий рівненський письменник Микола Тимчак. На зустрічі відбулась презентація збірки. Присутні в залі, мали змогу послухати поезії у авторському виконанні. Також вірші авторки читали Владислава Ясковець – учасниця та переможниця районних та обласних конкурсів художнього читання поезій Т.Г. Шевченка, Юрій Шмандюк – учасник гуртка художнього читання клубу с. Баранне.

Поезія пані Галини мелодійна, душевна, щира, проміркована. Вона спонукає замислитись над питанням про людську сутність: хто ти на цій землі, для чого ти живеш,яка в тебе громадянська позиція .

Ведуча заходу щиро подякувала Галині Олександрівні за зворушливу і теплу зустріч. Відзначила що її творчість закликає кожного з нас плекати чисту душу і гаряче серце,міцну волю, надихає бажанням жити і творити,і побажала подальших творчих успіхів і нових зустрічей.

 

О. М. Бугайкіна бібліотекар публічно - шкільної  бібліотеки с.Крупець.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь