A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Тільки в нас на Україні жінки милі та красиві

Дата: 10.03.2017 23:25
Кількість переглядів: 1441

Тільки в нас на Україні жінки милі та красиві

Весна символ молодості й здоров’я, краси і кохання. Весною відбувається оновлення в природі,зародження нового. А жінка теж дарує світові нове життя.

6 березня в приміщення сільської ради села Михайлівка завітали з концертною програмою аматори сцени будинку культури села Крупець. Свою концертну програму розпочали ведучі Василь Луцюк та Марія Хороновська і першим вокальним номером була пісня «Я жінка». Жінки є і будуть завжди очікуваним святом, живим джерелом нескінченого натхнення. Саме такими є чудові жінки, що піднімають душевний настрій своїм колегам, односельчанам , сусідам. Це учасниці любительського об’єднання «Чарівниця». Веселі, співучі, ініціативні, гостинні. Вони дарували глядачам запальні пісні : «Біла береза, чорна калюжа», «Молодий бузок», «Були в мене у коморі гроші», «Сиділа під грушкою», «В мого Гриця брови чорні», «Кохайте жінку».

Вірш «Жінка» піднесено читала Меланія Ковальчук. Жіноча доля… У кожної жінки вона складається по – різному. Спільною для всіх жінок є турбота. Турбота про сім’ю, дітей, про тих хто поряд. Свої вітання дарували Меланія Ковальчук, Марія Хороновська, Марія Кундеус  у пісні “Дві долі», а також прозвучали пісні , які нагадали молодість, палкі поцілунки це «Два лебеді» у виконанні дуету Василя Луцюка та Тетяни Мамчур , та «Пізній білий сніг» дуету у складі Василя Луцюка та Марії Кундеус,»Ой ти ніченько чарівниченько» у складі Марії Кундеус та Меланії Ковальчук.  Бо жінка в світ приходить для любові. Емоційно , зворушливо, задушевно прозвучала пісня «Ой ти горо кришталева» у виконанні  солістки Тетяни Мамчур.

Жартівливих ноток  у концертну програму додали КВН команда клубу села Михайлівка «Нема кому», а також гумористи будинку культури села Крупець Назар Супрунчук ,Артем Селевонюк та Василь Луцюк. Від свят до свят , від буднів і до буднів нехай жіночість славить чоловік, бо гумор скаже чого вартий наш жіночий рід. Інсценізація «Два куми» дотепно, жартівливо виконали Михайло Мацюк та Микола Дузінський.

Немає у світовій літературі іншого поета, який би так ніжно , з любов’ю оспівував у своїх творчості жінку – матір усієї Землі, берегиню, продовжувачку роду. Глибоко проникнувшись поезією Т,Г, Шевченка доступно, зворушливо донесли до глядача читці Анастасія Нікітіна та Альона  Цимбалюк у творах «У нашім раї на землі» та «Сон».

Щирі, сповнені любов’ю, поваги до рідної неньки пише вірші наша місцева поетеса секретар виконкому Крупецької сільської ради Раїса  Хомяк. Мама… Це прекрасне слово, яке промовляє дитина. Воно звучить на всіх мовах однаково ніжно. Скільки спогадів і тепла таїть це магічне слово. І скільки б не було нам років,20,30 чи 50 нам завжди потрібна мама , її увага, її погляд.

 

Вірш із збірки «Полечу за кольором веселки» проникливо, мелодійно виконала Світлана  Медвідь у вірші «Не журись моя дорогенька». У мами найдобріші  і найласкавіші руки. Пісеньки про маму виконували Софія Маркович , Ірина Мирончук, Маряна Даманська та учні 2 класу  виконали пісню «Пташенята у гнізді» учасники художньої самодіяльності клубу с. Михайлівка.

Руки матері колихали нас у колисці. Коли ми були маленькими, мама зігрівала нас своєю ласкою, душевним теплом, яка дала нам життя, виростила і виховала. Цим останнім акордом – пісне6ю «Де Рось і Россава» завершився святковий концерт. Музичний супровід вів Віталій Колесник. Звукорижесер  Ірина Гулійчук.

Директор будинку культури с. Крупець

та організатор заходу М. Кундеус

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь