A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Третя Міжнародна спеціалізована виставка «СЕТ - 2017»

Дата: 12.08.2017 01:33
Кількість переглядів: 510

Третя Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології. (СЕТ - 2017)»

Облдержадміністрацією та обласною радою на виконання обласної програми енергоефективності на 2011–2017 роки зі змінами та пункту 4 Плану заходів щодо виконання регіональних та місцевих програм підвищення енерго-ефективності, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 24.07.2013 №669-р, за підтримки Інституту технічної теплофізики НАНУ, Національного технічного університету України «КПІ ім. І.Сікорського» (Інститут енергозбереження і енергоменеджменту), Державного агентства з енерго-ефективності та енергозбереження України буде проведений Міжрегіональний інвестиційний форум з питань енергоефективності та енергозбереження. 

Форум для керівників місцевих органів виконавчої влади та самоврядування, установ бюджетної інфраструктури та організацій житлово-комунального господарства, в т.ч.: голів (жителів) ОСББ, ЖБК та населення (приватного сектору), підприємств-виробників сучасного енергоефективного обладнання та енерго-сервісних компаній відбудеться в приміщенні ТОВ «Рівнетеплоенерго» (м. Рівне, вул. Д.Галицького, 27, конференц-зал на 4 поверсі вхід через «Службовий вхід» («Чорний вхід»), реєстрація учасників з 08.30 до 10.30 год. 07.09.2017 за місцем проведення. 

В рамках цього заходу 07-08 вересня п.р. буде працювати ІІІ Міжнародна спеціалізована виставка «Сучасність. Енергозбереження. Технології. (СЕТ – 2017)» (урочисте відкриття виставки відбудеться 07.09.2017 о 9:30 год. за центральних входом до виставкової площі ТОВ «Рівнетеплоенерго», м. Рівне, вул. Д.Галицького, 27). 

В рамках виставки відбудуться такі заходи: 

а) незалежне оцінювання учасниками виставки експонентів в трьох категоріях, а саме: 

  • "Краще оформлення виставкового стенду"; 
  • "Корисність. Доступність. Актуальність"; 
  • "Краща презентація "Якість обслуговування під час заходу" 

з подальшим відзначенням грамотами та цінними подарунками; 

б) демонстрація "Visual real project" (за окремим сценарієм для партнерів та спонсорів Виставки та Форуму). 

Будуть проведені підсумки таких обласних конкурсів дитячої творчості: 

  • "Енергозбереження - очима дітей"; 
  • "Енергоефективність - в творчості дітей"; 
  • "Відходам - друге життя" з незалежними оцінюванням відвідувачами виставки та подальшим нагородженням грамотами та цінними подарунками переможців призових місць (І, II, III місце). 

Міжрегіональний інвестиційний форум з питань енергоефективності та енергозбереження (актова зала. 4 пов. вул. Д. Галицького. 27) під час якого будуть здійснені: 

  • презентації кращого досвіду українських та місцевих виробників енергоефективного обладнання; 
  • презентації сучасних енерго-, ресурсозберігаючих технологій, обладнання та матеріалів; 
  • спеціалізовані інвестиційні презентації "Наука-технологія-виробництво" (виключно українського походження), 

а також: 

  • конкурс-тренінг "Енергоефективний ребус (головоломка)"; 
  • конкурс-тренінг "Енергоефективний брейн-ринг"; 
  • інтерактивний конкурс-тренінг щодо проведення масово-роз’яснювальної роботи серед населення з енергоефективності у зв 'язку з підвищенням тарифів та реалізацією заходів в рамках відповідних Державних програм підтримки енергоефективних проектів з подальшим нагородженням переможців конкурсів грамотами та цінними подарунками. 

Започатковується проект "Бліц-Енерго-Інформ" (в рамках форуму), яким передбачається демонстрація відеоматеріалів із практичного застосування сучасних енергоефективних техноголій, обладнання тощо (на 1 - до З хв. за окремим сценарієм для партнерів та спонсорів заходів). 

Після офіційного відкриття Виставки та Форуму між Рівненською ОДА (головою ОДА) та ПАТ АБ «УКРГАЗБАНК» (керівником банку) заплановано підписання Меморандуму про співпрацю у сфері енергозбереження та енергоефективності. 

Крім тою, головою РОДА, головою POP, Рівненським міським головою за участю представників місцевих ЗМІ буде проведено огляд і ознайомлення з реалізованими енергоефективними проектами на об'єктах м. Рівне. За окремим графіком огляд і ознайомлення з цими проектами 07-08.09.2017 заплановано здійснити представниками органів виконавчої влади та місцевого самоврядування Рівненщини та гостями заходів. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь