A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Вечір до дня св. Валентина «В ім’я кохання»

Дата: 24.02.2017 00:47
Кількість переглядів: 1652

Вечір до дня св. Валентина  «В ім’я кохання»

Дружба, любов, кохання одвічні теми поезії музики, сенс повноцінного людського життя.Кохання-це єднання двох сердець, це не лише висока поезія, а й велика відповідальність підставляти плече, розділити біль і радість з коханою людиною.

Любов придумана не нами,

Вона від Бога нам дана.

І хоч любов буває різна,

Та кожна справжня –

Завжди лиш одна.

Такими словами розпочався вечір, в Ситненській ЗОШ І-ІІІ ступенів, до дня св. Валентина під назвою «В ім’я кохання». В програмі вечора:  пісні , вірші , гуморески, сценки-мініатюри, які підготували учасники художньої самодіяльності клубу с Гайки-Ситненські та Ситненської школи.

Святково прибране приміщення місцевої школи, лірична музика, яскраві музичні кліпи,  все це створювало для присутніх святковий настрій.

Концертна програма розпочалася виступом В. Кот, яка наголосила, що  сьогодні не можна не згадати наших славних героїв небесної сотні, і тих героїв які злетіли в Небо, захищаючих нашу землю.  Ми завжди будемо їх пам’ятати. І також не можна не згадати сьогодні про славних солдат, які сьогодні, у цю хвилину захищають кордони нашої країни. Їх люблять, пам’ятають кохають та чекають їхні дружини, вірні друзі.

Тримайтесь, солдати! Ми з Вами,

у цей страшний, болючий час

Ви стали нам захисниками,

 Ми любимо і молимось за Вас

Пісня «Солдатику мій», яка викликала сумні спогади та непрохану сльозу у глядачів,В. Кот присвятила нашим мужнім героям-солдатам. Щирими оплесками глядачі зустрічали: А. Рабчун з піснями «Котику» і «Струна»,Вишиваночка», « Мовчати»; П. Мандзюк з піснями «Море зайвих слів», «Па-Па»; Л. Маркович та І. Глинянчук з піснею« Перше побачення», «Ти моє кохання»; В. Кот з піснею « Ла-ла-ла»;Г. Каналош з піснею «Білі лебеді»;Н. Остапчук з віршом « А ти кохав»;С. Жидкову з віршом «Поруч крізь усі проблеми».

 Розвесели глядачів сценками-мініатюрами:  Н. Биць та Н. Котик «Батько і син»;Н. Янда та В. Воронко « На дискотеці»;П. Мандзюк та Н. Биць « Побачення Оксани і Сергія». 

На кінець вечора чудові ведучі  А. Коваль  і  Л. Маркович провели конкурси, ігри, які пожвавили всіх присутніх, переможці отримали подарунки.

Концертна програма, дякуючи Щербатюку Валентину супроводжувалась музичними кліпами, презентаціями, що допомогли  глядачам полинути у світ романтики та кохання.

Табачук Тетяна зав. клубом Гайки - Ситненські



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь