A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

«Місячник Європи в Україні» у Крупецькій сільській раді

Дата: 07.06.2017 00:19
Кількість переглядів: 1095

«Місячник Європи в Україні» у Крупецькій сільській раді 

Фото без описуЗ 11 травня цього року на території Крупецької ОТГ проводиться «Місячник Європи в Україні».

До Дня Європи в Україні, святкування якого відбулося 14 травня, у адмінбудівлях, приміщеннях навчальних закладів на підвідомчій території урочисто піднято Державний Прапор України та Прапор Європейського Союзу.

В с.Михайлівка 14.05.2017 організовано круглий стіл з активом громади, громадянами, які мають досвід роботи у країнах Європи. На зазначеному заході було порівняно спосіб життя в Україні та Європі, рівень розвитку економіки, культури, сільського господарства та інше. Обговорено питання введення безвізового режиму при перетині кордону в країни Європи.

 Відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської ради організовано заходи до Дня Європи у загальноосвітніх навчальних закладах.

Фото без описуУ Довгалівській загальноосвітній  школі І-ІІІ ступенів відбулась Європейська інформаційна панорама (на фоні Прапора Європейського Союзу прапорів країн Європи, наведено короткі історичні дані про утворення Європейського Союзу, про країни які входять в склад Євросоюзу, особливості святкування Дня Європи в Україні. Проведено літературну виставку віршів про єдність і дружбу. Відбулись спортивні змагання серед учнів різних вікових груп, а саме: серед учнів 1-4 класів - «Ми-маленькі козачата», 5-9 класів - « Ігри країн Європи». У 10-11 класах проведено вікторину «Що ти знаєш про країни Європи?». Оформлено колаж «Толерантність-головна риса європейської спільноти»  (діти у формі колажу висловлювали свої думки що означає бути  толерантним).

У Крупецькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів відбувся конкурс малюнків на асфальті «Прапори європейських країн» серед учнів 5-7 та 8-11 класів. Діти наводили короткі історичні дані про утворення Європейського Союзу, про країни які входять до Євросоюзу.

З метою ознайомлення учнів  із відомими музеями Європи для учнів 10-11 класів проведено віртуальну екскурсію «Мистецький простір Європи». Заочна подорож «Визначні місця Франції» розповіла учням 8-9 класів про цікаві  місця Франції.

Фото без описуУ Ситненській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів проведено заходи під гаслом «Вивчаємо Європу разом». Проведено тематичну лінійку «Європейський союз – дружна сім’я континенту». З метою ознайомлення учнів з історією створення Євросоюзу, здобутками і досягненнями ЄС, розвитком взаємовідносин між Україною і ЄС, проведено книжкову виставку «Європейський союз – крок на зустріч». Проведено конкурс малюнків на асфальті «Прапори європейських країн».

Учнями 10-11 класів проведено бесіду на тему: «Вища освіта за європейськими програмами в Уркаїні», в ході якої ознайомлено учнів з навчальними закладами в яких можна отримати європейський диплом та можливостями працевлаштування випускників даних навчальних закладів. Заходи висвітлено на сайті Ситненської ЗОШ, сайті публічно-шкільної бібліотеки с. Ситне у шкільній газеті «Пролісок».

У Срібненській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів проведено інформаційну хвилинку «Я – українець, ми – європейці», книжкову виставку «Що таке Європейський союз?».Оформлено тематичну композицію «Україна – моя Батьківщина». Проведено годину громадянськості «Україна – нація європейська», виховну годину«Міцна сім’я – міцна держава», бесіду «Україна – європейська країна».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь