A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Спрощенці території обслуговування Радивилівської ДПІ перерахували до місцевих бюджетів майже 22 млн грн єдиного податку

Дата: 18.11.2022 14:11
Кількість переглядів: 79

Упродовж січня-жовтня 2022 року платники території обслуговування Радивилівської ДПІ, що обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності, перерахували до місцевих бюджетів 21,8 млн гривень єдиного податку. У порівнянні з аналогічним періодом 2021 року сума надходжень збільшилась на 653 тис  гривень.

Понад 64 відсотки надходжень від єдиного податку становить сума перерахована приватними підприємцями. Упродовж десяти місяців цього року вони спрямували до місцевих скарбниць 14 млн гривень, що на 1,7 млн гривень більше, ніж торік.

Юридичні особи поповнили бюджети територіальних громад, сплативши 1,7 млн гривень єдиного податку, що на 330 тис гривень більше, ніж торік .

Від суб’єктів господарювання, які перебувають на четвертій групі  спрощеної системи оподаткування, до бюджетів надійшло 6,1 млн гривень єдиного податку.

Єдиний податок зараховується до місцевого бюджету. Тобто, використовується органами місцевого самоврядування для забезпечення функціонування об’єктів критично важливої інфраструктури. А це означає, що кожен платник долучається до спроможності громад самостійно фінансувати видатки для вирішення соціально-економічних питань розвитку.

 На діючий бізнес сьогодні лягає велика відповідальність – бути захисником економічної стабільності рідного краю та держави, забезпечувати їх фінансову спроможність. Адже кожен своєчасно та в повному обсязі сплачений податковий платіж – це посильний внесок суб’єктів підприємництва у перемогу нашої країни над агресором

 

Спілкуйся з Податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX»

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь