A A A K K K
для людей із порушенням зору
Крупецька територіальна громада
Дубенський район Рівненської області

Відзначення 21-ї річниці Конституції України

Дата: 27.06.2017 15:35
Кількість переглядів: 968

Фото без описуВідзначення 21-ї річниці Конституції України 

У 1996 році Верховна Рада України, висловлюючи суверенну волю громадян нашої держави і спираючись на багатовікову історію українського державотворення та на світовий досвід, прийняла Основний Закон України — Конституцію, яка стала реальною і дієвою основою розбудови незалежної демократичної держави.

День прийняття Основного Закону є державним святом - Днем Конституції України. Конституція увійшла в суспільне життя як головний оберіг державності і демократії, гарант незалежності і соборності України.

З нагоди відзначення 21-ї річниці Конституції України відділом освіти, культури, туризму, молоді та спорту Крупецької сільської затверджено план заходів.

У закладах культури Крупецької сільської ради проведено інформаційно-просвітницькі заходи, спрямовані на формування правової культури громади, поваги до Основного Закону України. Зокрема у публічно- шкільних бібліотеках села Михайлівка та Ситне пройшли бесіди для сільської молоді з теми «А ви знаєте свої права?» та спортивний гарт «Ми сили великої нації» (ПШБ села Михайлівка), «Свобода слова і права людини – наш закон», «Закон є вищим правом людської мудрості» (ПШБ села Ситне). У клубі села Гайки проведено майстер-клас з гри у настільний теніс під гаслом «Я майбутній олімпієць». У рамках вищезазначеного заходу у публічно-шкільних бібліотеках оформлено тематичні книжкові виставки « Конституція – основний закон моєї держави» (ПШБ села Боратин), «Конституція – паспорт держави» (ПШБ села Довгалівка), «Свобода народу – свобода людини» (ПШБ села Крупець) та книжкову поличку «Основний закон держави» (ПШБ села Срібне).

Хай мир і взаєморозуміння сприяють подальшій розбудові нашої державності, становленню достатку в кожній сім’ї.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь